Masiela Lusha

Masiela Lusha (23  d'ochobre de 1985Tirana) ye una actriz albano-estauxunidense.

Masiela Lusha35mm film frames.svg
Masiela Lusha 2010.JPG
Vida
Nacimientu

Tirana23  d'ochobre de 1985

[1] (34 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Bandera d'Albania Albania
Grupu étnicu Albanian American (en) Traducir
Llingua materna albanés
Estudios
Estudios Universidá de California en Los Angeles
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu actriz, poeta, cantante, compositora de cantares, escritora, actriz de televisión, actriz de cine, traductoraproductora de cine
Trabayos destacaos informacion de George Lopez (es) Traducir
Blood: The Last Vampire (es) Traducir
Instrumentu musical voz
IMDb nm1126641
Masiela Lusha signature.png
Cambiar los datos en Wikidata

FilmografíaEditar

  • 2000: Father's Love, Lisa
  • 2001: Summoning, Grace
  • 2001: Lizzie McGuire, Model
  • 2002: George Lopez, Carmen Lopez (101 episodes)
  • 2003: Clifford's Puppy Days, Nina (46 episodes)
  • 2004: Cherry Bomb, Kim
  • 2005: Unscripted
  • 2006: Law and Order: Criminal Intent, Mira
  • 2007: Time of the Comet, Agnes
  • 2008: Blood: The Last Vampire, Sharon
  • 2009: Ballad of Broken Angels: Harmony, Harmony
  • 2009: Lopez Tonight
  • 2010: Kill Katie Malone, Ginger
  • 2010: Of Silence, Annabelle
  • 2010: Signed in Blood, Nina
  • 2011: Under the Boardwalk: The Monopoly Story
  • 2011: Tough Business, Grace
  • 2011: Science of Cool

ReferenciesEditar

  1. Afirmao en: Internet Movie Database. Identificador IMDb: nm1126641. Data de consulta: 13 ochobre 2015. Llingua de la obra o nome: inglés.

Enllaces esternosEditar