Abrir el menú principal

Matthew Joseph «Matt» Cohen ye un actor estauxunidense nacíu'l 28 de setiembre de 1982 en Miami, Florida.[1] Ye conocíu por interpretar a Aiden Dennison en South of Nowhere.

Matt Cohen
Vida
Nacimientu

Miami28  de setiembre de 1982

(36 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Familia
Casáu/ada con Mandy Musgrave  (2011 -
Estudios
Estudios Universidad Estatal de Florida Traducir
Oficiu
Oficiu actor, actor de televisión, actor de cine y productor de cine
IMDb nm1959563
www.mattcohen.info
Cambiar los datos en Wikidata

BiografíaEditar

Contraxo matrimoniu cola actriz estauxunidense Mandy Musgrave. La pareya debutó como padres n'abril de 2015.[2]

CarreraEditar

Cohen protagonizó delles películes como Boogeyman 2, Dark House ya interpretó a Aiden Dennison en South of Nowhere. Tamién interpretó a Syd en Rockville CA, una serie web creada por Josh Schwartz. A finales de 2008, tuvo un papel como estrella convidada na cuarta temporada de Supernatural, onde interpretó a John Winchester nuevu.[3]

En 2009 co-produció The Outside, protagonizada por Nia Peeples, Michael Graziadei, Dante Basco y Rob Moren.[4] Tamién interpretó a Johnny Jones na película Chain Letter,[5] y apaeció como estrella convidada na cuarta temporada de 90210 dando vida a Jeremy.[6]

N'agostu de 2015, foi escoyíu pa interpretar a Levi na segunda temporada de How to Get Away with Murder.[7]

FilmografíaEditar

Cine
Añu Película Rol Notes
2007 Boogeyman 2 Henry Porter
2009 The Outside Travis Coproductor
Dark House Rudy
2010 Chain Letter Johnny Jones
2013 Windsor Drive Matt
Televisión
Añu Títulu Rol Notes
2005 Complex Jacques Película pa televisión
2005–2008 South of Nowhere Aiden Dennison Repartu principal
2006 The O.C. Jim 1 episodiu
2008 Medium Ryan Haas 1 episodiu
2008, 2010 Supernatural John Winchester (mozu)/Michael 2 episodios
2009 Nite Tales: The Series Jon 1 episodiu
2010 NCIS: Los Angeles James Winston 1 episodiu
2011 90210 Jeremy 4 episodios
2011, 2013 Cowgirl Up Sheriff B. Calhoun 3 episodios
2013 The Client List Victor Collins 1 episodiu
2014 Melissa & Joey Vic Spinelli 1 episodiu
Criminal Minds John Franklin 1 episodiu
2015 How to Get Away with Murder Levi Personaxe recurrente

ReferenciesEditar

  1. «Biografía de Matt Cohen» (inglés). Famous Birthdays. Consultáu'l 27 de setiembre de 2015.
  2. Warn, Sarah (10 d'avientu de 2008). «Interview with Mandy Musgrave & TV Show Recaps, Celebrity Interviews & News About & For Gai, Lesbian & Bisexual Women». AfterEllen.com. Archiváu dende l'orixinal, el 2012-07-19. Consultáu'l 27 de setiembre de 2015.
  3. «Matt Cohen replaces Drew Seeley on '90210'» (inglés). Dixital Spy (14 de xunetu de 2011). Consultáu'l 27 de setiembre de 2015.
  4. South of Nowhere cast: Matthew Cohen
  5. Trailer Debú for Bloody Slasher 'Chain Letter'!
  6. «'90210': 'Supernatural's' Matt Cohen replaces Drew Seeley as Jeremy» (inglés). Zap2It (14 de xunetu de 2011). Consultáu'l 27 de setiembre de 2015.
  7. «Matt Cohen Joins ‘How To Get Away With Murder’» (inglés). Deadline (11 d'agostu de 2015). Consultáu'l 26 de setiembre de 2015.

Enllaces esternosEditar