Hola, Claudi. Lo cierto es que no tendría mayor problema en echarte una mano, pero en asuntos informáticos no tengo casi ninguna idea. En la wiki lo único que hago es editar y publicar. Quizá alguno de los administradores de la wiki asturiano te pudiera ayudar mejor. Un saludo. --Zato-ino 05:33, 21 xunetu 2010 (UTC)

  • Hola, Claudi:

Paso a traducir las frases que me planteaste: "Sofito al Chapter Wikimedia CAT. ¿Y tú? Por favor, firma en señal de sofitu." "Wikipedistes que sofiten a Wikimedia CAT". Un saludo. --Zato-ino 13:37, 22 xunetu 2010 (UTC)

Proves editar

[[Fitxer:Cronica Ramon Muntaner Biblioteca El Escorial.jpg|340px|thumb|Còdex del segle XIV de la Crónica de Ramon Muntaner a la Biblioteca de l'Escorial. Es pressuposa que l'escriba de la il·luminació ye Muntaner redactant la Crónica.]] Ramon Muntaner (Peralada, 1265- Eivissa, 1336) foi un militar, alministrador, políticu y cronista catalán, ciudadanu de València y de Mallorca. Eminentment conegut per ser el redactor d'una de les quatre Grans Cròniques, visqué de primera mà diverses gestes militars de los reyes d'Aragón. Tamién foi camarlenc de Jaume III de Mallorca, batlle d'Eivissa y capitán d'almogàvers.