Burr Steers

Burr Steers (n. 8 d'ochobre de 1965, Estaos Xuníos) ye un actor, guionista y direutor de cine y televisión d'Estaos Xuníos. Sobrín de Jacqueline Kennedy y Gore Vidal.[4] Ente los sos trabayos más conocíos como direutor atópense Igby Goes Down (2002), 17 Again (2009) y Charlie St. Cloud (2010).[5]

Burr Steers35mm film frames.svg
Burr Steers (cropped).jpg
Vida
Nacimientu

Washington DC8  d'ochobre de 1965

[3] (55 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Familia
Padre Newton Steers
Madre Nina Straight
Estudios
Estudios Universidá de Nueva York
Hotchkiss School (en) Traducir
Culver Academies (en) Traducir
Llingües falaes inglés
Oficiu
Oficiu actor, direutor de cine, guionistaactor de cine
Nominaciones
IMDb nm0824882
Cambiar los datos en Wikidata

Filmografía como DireutorEditar

Añu Película
2002 Igby Goes Down
2005 The L Word (TV)
Weeds (TV)
2007 Big Love (TV)
2009 17 Again
2010 Charlie St. Cloud

Filmografía como ActorEditar

Añu Película
1989 The Intruder
Billy the Kid (TV)
1990 Room for Romance
1992 Reservoir Dogs
1993 Naked in New York
Silk Stalkings
1994 Pulp Fiction
1997 Fix
1998 The Last Days of Disco

Filmografía como GuionistaEditar

Añu Película
2002 Igby Goes Down
2003 How to Lose a Guy in 10 Days
2011 This Means War

ReferenciesEditar

  1. Afirmao en: Internet Movie Database. Identificador IMDb: nm0824882. Data de consulta: 16 ochobre 2015. Llingua de la obra o nome: inglés.
  2. Afirmao en: SNAC. Identificador SNAC Ark: w61k0cdx. Apaez como: Burr Steers. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: inglés.
  3. Afirmao en: GeneaStar. Identificador GeneaStar de persona: steersburr. Apaez como: Burr Steers.
  4. Consultáu en 2010Biografía de Burr Steers IMDb (n'inglés)
  5. Consultáu en 2010Filmografía como direutor IMDb (n'inglés)

Enllaces esternosEditar