Eric André

Eric André (nacíu'l 4 d'Abril de 1983)[1] ye un actor, cómicu y presentador de televisón estauxunidense. Presenta en Adult Swim la serie The Eric André Show ya interpreta a Mike na serie de FXX Man Seeking Woman.

Eric André35mm film frames.svg
Shades of Black at Julep 7-5-07MG 0075 (738405804) (cropped to Eric Andre).jpg
Vida
Nacimientu

Boca Raton4  d'abril de 1983

(37 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Grupu étnicu xudíos estauxunidenses
Afroestauxunidense
Estudios
Estudios Berklee College of Music (es) Traducir Bachelor of Fine Arts (en) Traducir
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu guionista, comediante, actor de televisión, actor de cineactor de voz
Miembru de Blarf (es) Traducir
Instrumentu musical Contrabaxu
Creencies
Relixón ensin valor
ateísmu
Partíu políticu Partíu Demócrata
IMDb nm2765191
ericandre.com
Cambiar los datos en Wikidata
Eric André

Vida tempranaEditar

El padre de André ye haitianu y la so madre ye xudía estauxunidense.[2][3] He identifies as Black and Jewish.[4][5][6] André graduóse del Berklee College of Music en Boston, Massachusetts en 2005, onde tocaba'l contrabaxu.[7]

CarreraEditar

Él ye'l creador y presentador de The Eric André Show, una serie de parodies de talk-show nel bloque de programación Adult Swim de Cartoon Network's.[8] Co-protagonizó como Mark na serie de comedia d'ABC Don't Trust the B---- in Apartment 23, y foi convidáu en 2 Broke Girls como Deke, la flechada de Max y compañeru na escuela de pastelería.[9]

Interpreta a Mike na comedia de FXX Man Seeking Woman, que estrenóse en 2015.[10] El 3 de Marzu de 2015, Man Seeking Woman foi anováu por una segunda temporada de 10 episodios que se va emitir en 2016.[11]

FilmografíaEditar

Película
Añu Títulu Papel Notes
2009 Invention of Lying, TheThe Invention of Lying Home #4
2010 Thin Skin Pasagero Curtiu
2011 Level Up Max Ross Película pa televisión
2012 Should've Been Romeo Buzz
2013 Internship, TheThe Internship Sid
2015 Flock of Duldes Mook Post-producción
Televisión
Añu Títulu Papel Notes
2009 Curb Your Enthusiasm Set P.A. 2 episodios
2010 Big Bang Theory, TheThe Big Bang Theory Joey Episodiu: "The 21-Second Excitation"
2011 Zeke and Luther Zorn Episodiu: "Skate Troopers"
2011 Hot in Cleveland Jeff Episodiu: "Elka's Wedding"
2011 Fact Checkers Unit Mirage Episodiu: "Excessive Gass"
2012–2013 Don't Trust the B---- in Apartment 23 Mark Reynolds Repartu principal; 22 episodios

Eric André Show, TheThe Eric André Show

Él mesmu Presentador
2013–2014 2 Broke Girls Deacon "Deke" Bromberg 8 episodios
2014 Lucas Bros. Moving Co. Jean Claude, Michael Jordan bobblehead; Barry Voz; episodios: "Before & After Models", "Big Head Mike"
2014 Comedy Bang! Bang! Él mesmu Episodiu: "Eric Andre Wears a Cat Colax Shirt & Sneakers"
2015 Man Seeking Woman[12] Mike Regular
Web
Añu Títulu Papel Notes
2010 Laugh Track Mash-Ups

Episodiu: "At Your Sir-vice"

2013 ArScheerio Paul Show, TheThe ArScheerio Paul Show Flavor Flav Episodiu: "Vanilla Ice & Flavor Flav"
Radio
Añu Títulu Papel Notes
2015 The Howard Stern Show Bultu de Jeff Recurrente
2015 The Howard Stern Show

29 de Setiembre de 2015

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar