George Gebhardt

actor estauxunidense (1879–1919)

George Gebhart (1879 – 2 de mayu de 1919) actor d'Estaos Xuníos d'orixe Suizu de la dómina del cine mudu. Participó en 128 películes ente 1908 y 1922. Nació en Basilea, Suiza y morrió de tuberculosis en Edensdale, Nueva York.

George Gebhardt35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Basilea19  de setiembre de 1879

[1]
Nacionalidá Flag of Switzerland.svg Suiza
Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Muerte

Los Angeles2  de mayu de 1919

[2] (39 años)
Causa de la muerte Tuberculosis
Estudios
Llingües falaes inglés
Oficiu actor, actor de cinedireutor de cine
IMDb nm0311375
Cambiar los datos en Wikidata

Filmografía escoyidaEditar

  • Balked at the Altar (1908)
  • After Many Years (1908)
  • Romance of a Jewess (1908)
  • The Taming of the Shrew (1908)
  • Money Mad (1908)
  • Those Awful Hats (1909)
  • The Curtain Pole (1909)
  • The Golden Louis (1909)
  • At the Altar (1909)
  • The Secret of the Submarine (1915)
  • Hands Up! (1918)

Enllaces esternosEditar

ReferenciaEditar

  1. Afirmao en: United States World War I draft registration.
  2. Biblioteca Nacional de Francia. «autoridaes BNF» (francés). Consultáu'l 10 ochobre 2015.