Abrir el menú principal

Rachael Elaine Harris (12  de xineru de 1968Worthington Traducir) ye una actriz y comediante d'Estaos Xuníos.

Rachael HarrisPicto infobox character.png
Rachael Harris 2 by David Shankbone.jpg
Vida
Nome completu Rachael Elaine Harris
Nacimientu

Worthington Traducir12  de xineru de 1968

(51 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Familia
Casáu/ada con Christian Hebel  (2015 -
Estudios
Estudios Otterbein University Traducir 1989) : Teatru
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu comedianta, actriz de televisión y actriz de cine
IMDb nm0006713
Cambiar los datos en Wikidata

Primeros añosEditar

Harris nació en Worthington, Ohio. Graduóse na escuela secundaria Worthington (renombrada Thomas Worthington). Graduóse na Universidá Otterbein; en 1989,[1] especializándose en teatru.

CarreraEditar

Harris realizó col grupu de teatru improvisacional de Los Angeles, California, los Groundlings, y enseñó mientres un tiempu cola escuela Groundlings.[2] Debutó na televisión nel episodiu de 1993 de SeaQuest DVS.

Dempués d'una apaición en Star Trek: Voyager en 1997, Harris tuvo nun papel recurrente na serie Sister, Sister. Otros creitos en televisión incluyeron un tiempu como corresponsal pa The Daily Show en 2002-2003, como tamién en papels en The Sarah Silverman Program, Renu 911!, The West Wing, Friends, Curb Your Enthusiasm, Monk, CSI: Crime Scene Investigation y en payares de 2008, en Desperate Housewives.

Harris interpretó nun papel de Kevyn Shecket, la maquilladora personal de Kirstie Alley, en Fat Actress nel 2005. Interpretó a Cooper na serie Notes from the Underbelly.

Los sos creitos cinematográficos inclúin papels en Best in Show,, A Mighty Wind, For Your Consideration, Starsky y Hutch, Kicking & Screaming, y Daddy Day Care. Nel 2009, protagonizó a Melissa na película The Hangover, novia de Ed Helms. Primeramente trabayara con Helms en The Daily Show.[3] Nel 2010, interpretó a la madre de Greg na película Diary of a Wimpy Kid

Harris presentó Smoking Gun en 2004, y fixo múltiples apaiciones en documentales de VH1, como I Love the '80s, I Love the '90s, y Best Week Ever.

El trabayu comercial de televisión de Harris inclúin Dinty Morre, Avis, Expedia, Quaker Oats, T-Mobile, Geico, y un comercial de Super Bowl pal censu de los Estaos Xuníos de 2010.[4] Ye la voz de la tortúa Karolyn Slowsky nos comerciales de televisión Comcast Slowskys.[5]

Harris robló pa la cadena d'ABC Cougar Town, confirmar TVGuide.com. Interpreta a Shanna, una muyer que la rede describir por ser la "enemiga" de Jules.[6] Tamién en ABC, fixo una apaición en Modern Family, nel episodiu "Caught in the Act".

FilmografíaEditar

Película
Añu Película Papel Notes
1992 Treehouse Trolls Forest of Fun and Wonder Mama
1995 Cellblock Sisters: Banished Behind Bars May Mozu
1996 The Disappearance of Kevin Johnson Mesera # II
2009 The Hangover Melissa
2010 Diary of a Wimpy Kid Susan Heffley
2011 Diary of a Wimpy Kid 2: Rodrick Rules
Natural Selection Linda
2012 Diary of a Wimpy Kid 3: Dog Days Susan Heffley
2013 Diary of a Wimpy Kid 4: Cabin Fever
Televisión
Añu Títulu Papel Notes
1993 SeaQuest DSV Rose 1 episodiu
1997 Star Trek: Voyager Martis
2002 Friends Julie 1 episodiu, The One Where Rachel Has a Baby
2007 The New Adventures of Old Christine Claire 1 episodiu, My Big Fat Sober Wedding
2010 My Boys Marcia
2011 Modern Family Amelia 1 episodiu, Caught in the Act
2014 Surviving Jack Rachel Dunlevy

ReferenciesEditar