Abrir el menú principal

Suéter foi una banda de rock arxentina, formada en Buenos Aires nel añu 1981 por Miguel Zavaleta (voz), Gustavo Donés (baxu), Jorge Minissale (guitarra) y Juan del Barrio (teclaos), considerada una de les más importantes bandes iberoamericanes.[1][2] [3]

Suéter
Sueter Completo Logo.png
Datos
Tipu grupu musical
Miembros Miguel Zavaleta
País Bandera d'Arxentina Arxentina
Fecha fundación 1981
Cambiar los datos en Wikidata

DiscografíaEditar

 
Suéter (1985).
  • 1982:Suéter
  • 1984:Lluvia de gallinas
  • 1985:20 caras bonitas
  • 1987:Misión ciudadano I
  • 1995:Sueter 5

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar