Suéter foi una banda de rock arxentina, formada en Buenos Aires nel añu 1981 por Miguel Zavaleta (voz), Gustavo Donés (baxu), Jorge Minissale (guitarra) y Juan del Barrio (teclaos), considerada una de les más importantes bandes iberoamericanes.[1][2] [3]

Suéter
Sueter Completo Logo.png
Datos
Tipu grupu musical
Miembros Miguel Zavaleta
Xéneru Pop rock
País Bandera d'Arxentina Arxentina
Orixinarios de Buenos Aires
Fecha fundación 1981
Cambiar los datos en Wikidata

DiscografíaEditar

 
Suéter (1985).
  • 1982:Suéter
  • 1984:Lluvia de gallinas
  • 1985:20 caras bonitas
  • 1987:Misión ciudadano I
  • 1995:Sueter 5

ReferenciesEditar

Enllaces esternosEditar