Abrir el menú principal

Céline Marie Claudette Dion (30 de marzu 1968, Charlemagne, Quebec) ye una cantante canadiense.

Céline DionPicto infobox music.png
Celine Dion Concert Singing Taking Chances 2008.jpg
Vida
Nome completu Céline Marie Claudette Dion
Nacimientu

Charlemagne Traducir30  de marzu de 1968

(51 años)
Nacionalidá Bandera de Canadá Canadá
Residencia Henderson
Familia
Madre Thérèse Dion
Casáu/ada con René Angélil  (1994 -  14 xineru 2016)
Fíos/es
Hermanos/es
Estudios
Llingües inglés
francés
Oficiu
Oficiu cantante, actriz, actriz de voz, música, pianista, restauradora, compositora, actriz de cine y artista d'estudiu
Altor 1,71 metru
Premios
Xéneru artísticu pop
Mena de voz Sopranu
Instrumentu musical Pianu
voz
Discográfica Columbia Records
550 Music Traducir
Epic Records
CBS Records International Traducir
Creencies
Relixón Ilesia Católica
IMDb nm0001144
www.celinedion.com/
Celine Logo.png
Cambiar los datos en Wikidata

DiscografíaEditar

  • La Voix du Bon Dieu (1981)
  • Céline Dion chante Noël (1982)
  • Tellement j'ai d'amour (1982)
  • Mélanie (1984)
  • C'est pour toi (1985)
  • Incognito (1987)
  • Unison (1990)
  • Dion chante Plamondon (1991)
  • Des mots qui sonnent (1991)
  • Céline Dion (1992)
  • The Colour of My Love (1993)
  • D'eux (1995)
  • Falling Into You (1996)
  • Let's Talk About Love (1997)
  • S'il suffisait d'aimer (1998)
  • These Are Special Times (1998)
  • A New Day Has Come (2002)
  • One Heart (2003)
  • 1 fille & 4 types (2003)
  • Miracle (2004)
  • D'elles (2007)
  • Taking Chances (2007)
  • Sans attendre (2012)
  • Loved Me Back To Life (2013)
  • TBA (2016)

Enllaces esternosEditar


Esti artículu ye un entamu. Pues ayudar a la Wikipedia n'asturianu ampliándolu.