Nicola Peltz

actriz d'Estaos Xuníos

Nicola Peltz (9 de xineru de 1995Rye (es) Traducir) ye una actriz d'Estaos Xuníos, conocida por interpretar a Katara na película The Last Airbender, en 2010 y como Tessa Yeager na película de Michael Bay, Transformers: Age of Extinction, en 2014.

Nicola Peltz
Vida
Nacimientu Rye (es) Traducir9 de xineru de 1995[1] (29 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Familia
Padre Nelson Peltz
Madre Claudia Heffner
Casada con Brooklyn Beckham (2022 – )[2]
Pareyes Brooklyn Beckham
Hermanos/es
Estudios
Estudios Rye Country Day School (en) Traducir
Llingües falaes inglés
inglés d'Estaos Xuníos
Oficiu actriz, actriz de cine, actriz de televisiónmodelu
Creencies
Relixón cristianismu
xudaísmu
IMDb nm2443758
Cambiar los datos en Wikidata

Vida editar

Ye fía de Nelson Peltz, un empresariu multimillonariu y filántropu xudíu, d'orixe austriacu y rusu. Claudia, la so madre, yera una modelu d'ascendencia alemana, galesa y inglesa.

Nicola tien cuatro hermanos mayores, dos hermanos menores, y una media hermana mayor. Cuando yera más nuevu, asistió a Rye Country Day School, en Rye, Nueva York y dellí pasó a Windward School en White Plains, Nueva York. La escuela a la qu'allegó más apocayá ye Professional Children's School, en Manhattan, Nueva York.

Carrera editar

Nicola interpreta a Katara na película The Last Airbender. Tamién participó na película Deck the Halls en 2006 interpretando a Mackenzie, y la película Harold en 2008, onde foi escoyida como Becki. Tuvo una curtia apaición nel videu de Miley Cyrus "7 Things". El 27 de marzu de 2010, fixo una apaición nel Kids Choice Awards 2010 de Nickelodeon, y tamién apaeció nel MTV Movie Awards 2010, xunto col so co-estrella de la lleenda de Aang, Jackson Rathbone, pa presentar un tráiler de The Last Airbender. El 11 de marzu de 2012, confírmase Peltz, xunto a Mark Wahlberg y Brenton Thwaites pa protagonizar la cuarta entrega de Transformers, so la direición de Michael Bay. Anguaño (2015) da vida a Bradley Martin na serie Bates Motel, a llau de Freddie Highmore.

Filmografía editar

Añu Película Papel Notes
2006 Deck the Halls Mackenzie personaxe principal, película
2008 Harold Becki personaxe principal, película de cines
2008 Righteous Kill Lynn
2010 The Last Airbender Katara personaxe principal, película pa cines
2013 Eye of the Hurricane Renee Kyte
[[Bates

Motel]]

Bradley Martin personaxe principal, serie de TV
2014 Affluenza Kate Miller personaxe principal, película
2014 Transformers: Age of Extinction Tessa Yeager personaxe principal, película pa cines
2017 Transformers: Rise of Unicron Tessa Yeager personaxe principal, película pa cines

Referencies editar

  1. Afirmao en: GeneaStar. Identificador GeneaStar de persona: peltznicola. Apaez como: Nicola Peltz.
  2. «People» (inglés). Time Inc..

Enllaces esternos editar