Robbie Williams

Robert Peter Williams (13 de febreru de 1974), conocíu comu Robbie Williams, ye un músicu de Reinu Xuníu.

Robbie WilliamsPicto infobox character.png
Robbie Williams.jpg
embaxador de bona voluntá d'UNICEF

Vida
Nacimientu

Stoke-on-Trent[1]13  de febreru de 1974

[2] (46 años)
Nacionalidá Bandera del Reinu Xuníu Reinu Xuníu
Familia
Casáu con Ayda Field  (2010 -
Estudios
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu cantautor, actor de cine, productor discográficu, cantante, guitarristaactor de televisión
Premios
Miembru de Take That
Take That
Xéneru artísticu pop
Dance
britpop (es) Traducir
rock alternativu
Pop rock
soft rock (es) Traducir
Música lletrónica
Mena de voz tenor
Instrumentu musical voz
guitarra
guitarra baxu
tecláu
Instrumentu de percusión
vigulín
Harmónica
marimba (es) Traducir
Discográfica Chrysalis
Capitol Records
Sony Music
Island Records
Virgin Records
EMI
Columbia Records
IMDb nm0005560
robbiewilliams.com
Robbie Williams Signature.svg
Cambiar los datos en Wikidata
Robbie Williams

DiscografíaEditar

  • Life Thru A Lens, 1997
  • I've Been Expecting You, 1998
  • Sing When You're Winning, 2000
  • Swing When You're Winning 2001
  • Escapology, 2002
  • Intensive Care, 2005
  • Rudebox, 2006
  • Let's Swing Again, 2008
  1. 1,0 1,1 Afirmao en: Gemeinsame Normdatei. Data de consulta: 10 avientu 2014. Autor: Biblioteca Nacional d'Alemaña. Error de cita: La etiqueta <ref> ye inválida; el nome «Q36578» ta definíu delles vegaes con distintu conteníu
  2. Afirmao en: Enciclopedia Brockhaus. Identificador de Brockhaus Enzyklopädie en línea: williams-robbie. Apaez como: Robbie Williams. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: alemán.