Llista de códigos de la FIFA

artículu de llista de Wikimedia

Los códigos de la FIFA son un grupu de códigos de países establecós pola Federación Internacional de Fútbol Asociación, organismu mundial de dichu deporte, pa estremar y reconocer a caúna de les sos doscientes once asociaciones miembru. Cada abreviatura compónse de trés lletres y suel derivar del nome orixinal del país o de la so forma n'inglés.[1] Les seleiciones afiliaes provienen de les principales confederaciones: Confederación Asiática de Fútbol (AFC), Confederación Africana de Fútbol (CAF), Confederación de Norteamérica, Centroamérica y el Caribe de Fútbol (Concacaf), Confederación Suramericana de Fútbol (Conmebol), Confederación de Fútbol d'Oceanía (OFC) y la Unión d'Asociaciones Europees de Fútbol (UEFA).[2]

El sistema utilizáu ye conocíu n'inglés como FIFA Trigamme y en delles ocasiones difier d'otros asemeyaos, como los usaos pol Comité Olímpicu Internacional y la Organización Internacional de Normalización, anque hai qu'esclariar que nun cuenta colos mesmos miembros qu'estes dos entidaes.[1]

Per otru llau, 35 códigos quedaron en desusu. Xeneralmente esto debe a cambeos políticos nos países miembros de la FIFA. En delles ocasiones, la declaración d'independencia d'un país provoca un nuevu nome, como foi'l casu d'Alto Volta, qu'una vegada independizáu pasó a llamase Burkina Fasu, o les Indies Orientales Neerlandeses, que pasaron a llamase Indonesia. N'otres situaciones la reunificación d'un país provoca que les dos entidaes polítiques previes dexen d'esistir, como asocedió con Alemaña Democrática y Alemaña Federal, o Vietnam del Norte y Vietnam del Sur; daqué paecíu a lo qu'asocede col esmembramientu d'un estáu, casu asocedíu con Checoslovaquia o la Xunión Soviética. Otru fechu asocedíu que provoca'l desusu d'un códigu ye'l cambéu del nome d'un país, como Samoa Occidental, que camudó'l so nome en 1997 a Samoa.[3]

LlistaEditar

  Afganistán AFG [4]
  Albania ALB [5]
  Alemaña GER [6]
  Andorra AND [7]
  Angola ANG [8]
  Anguila AIA [9]
  Antigua y Barbuda ATG [10]
  Arabia Saudita KSA [11]
  Arxelia ALG [12]
  Arxentina ARG [13]
  Armenia ARM [14]
  Aruba ARU [15]
  Australia AUS [16]
  Austria AUT [17]
  Azerbaixán AZE [18]
  Bahames BAH [19]
  Bangladex BAN [20]
  Barbados BRB [21]
  Baḥréin BHR [22]
  Bélxica BEL [23]
  Belize BLZ [24]
  Benín BEN [25]
  Les Bermudes BER [26]
  Bielorrusia BLR [27]
  Bolivia BOL [28]
  Bosnia y Herzegovina BIH [29]
  Botsuana BOT [30]
  Brasil BRA [31]
  Brunéi BRU [32]
  Bulgaria BUL [33]
  Burkina Fasu BFA [34]
  Burundi BDI [35]
  Bután BHU [36]
  Cabu Verde CPV [37]
  Camboya CAM [38]
  Camerún CMR [39]
  Canadá CAN [40]
  Chad CHA [41]
  Chile CHI [42]
  China CHN [43]
  Colombia COL [44]
  Comores COM [45]
  Corea del Norte PRK [46]
  Corea del Sur KOR [47]
  Costa de Marfil CIV [48]
  Costa Rica CRC [49]
  Croacia CRO [50]
  Cuba CUB [51]
  Curaçao CUW [52]
  Dinamarca DEN [53]
  Dominica DMA [54]
  Ecuador ECU [55]
  El Salvador SLV [56]
  Emiratos Árabes Xuníos UAE [57]
  Eritrea ERI [58]
  Escocia SCO [59]
  Eslovaquia SVK [60]
  Eslovenia SVN [61]
  España ESP [62]
  Estaos Xuníos USA [63]
  Estonia EST [64]
  Etiopía ETH [65]
  Exiptu EGY [66]
  Filipines PHI [67]
  Finlandia FIN [68]
  Fixi FIJ [69]
  Francia FRA [70]
  Gabón GAB [71]
  Gales WAL [72]
  Gambia GAM [73]
  Ghana GHA [74]
  Xibraltar GIB [75]
  Granada GRN [76]
  Grecia GRE [77]
  Guam GUM [78]
  Guatemala GUA [79]
  Guinea GUI [80]
  Guinea-Bisáu GNB [81]
  Guinea Ecuatorial EQG [82]
  Guyana GUY [83]
  Haití HAI [84]
  Hondures HON [85]
  Ḥong Kong HKG [86]
  Hungría HUN [87]
  India IND [88]
  Indonesia IDN [89]
  Inglaterra ENG [90]
  Iraq IRQ [91]
  Irán IRN [92]
  Irlanda IRL [93]
  Irlanda del Norte NIR [94]
  Islandia ISL [95]
  Islles Caimán CAY [96]
  Islles Cook COK [97]
  Islles Feroe FRO [98]
  Islles Salomón SOL [99]
  Islles Turques y Caicos TCA [100]
  Islles Vírxenes Britániques VGB [101]
  Islles Vírxenes Americanes VIR [102]
  Israel ISR [103]
  Italia ITA [104]
  Xamaica JAM [105]
  Xapón JPN [106]
  Xordania JOR [107]
  Kazakstán KAZ [108]
  Kenia KEN [109]
  Kirguistán KGZ [110]
  Kosovu KOS [111]
  Kuwait KUW [112]
  Laos LAO [113]
  Lesothu LES [114]
  Letonia LVA [115]
  Líbanu LBN [116]
  Liberia LBR [117]
  Libia LBY [118]
  Liechtenstein LIE [119]
  Lituania LTU [120]
  Luxemburgu LUX [121]
  Macáu MAC [122]
  Macedonia del Norte MKD [123]
  Madagascar MAD [124]
  Malasia MAS [125]
  Malaui MWI [126]
  Maldives MDV [127]
  Malí MLI [128]
  Malta MLT [129]
  Marruecos MAR [130]
  Mauriciu MRI [131]
  Mauritania MTN [132]
  Méxicu MEX [133]
  Moldavia MDA [134]
  Mongolia MNG [135]
  Montenegru MNE [136]
  Montserrat MSR [137]
  Mozambique MOZ [138]
  Myanmar MYA [139]
  Namibia NAM [140]
  Nepal NEP [141]
  Nicaragua NCA [142]
  Níxer NIG [143]
  Nixeria NGA [144]
  Noruega NOR [145]
  Nueva Caledonia NCL [146]
  Nueva Zelanda NZL [147]
  Omán OMA [148]
  Países Baxos NED [149]
  Paquistán PAK [150]
  Palestina PLE [151]
  Panamá PAN [152]
  Papúa Nueva Guinea PNG [153]
  Paraguái PAR [154]
  Perú PER [155]
  Polonia POL [156]
  Portugal POR [157]
  Puertu Ricu PUR [158]
  Qatar QAT [159]
  República Centroafricana CTA [160]
  República Checa CZE [161]
  El Congu CGO [162]
  República Democrática d'El Congu COD [163]
  República Dominicana DOM [164]
  Ruanda RWA [165]
  Rumanía ROU [166]
  Rusia RUS [167]
  Samoa SAM [168]
  Samoa Americana ASA [169]
  Saint Kitts y Nevis SKN [170]
  San Marín SMR [171]
  San Vicente y Les Granadines VIN [172]
  Santa Llucía LCA [173]
  Santu Tomé y Príncipe STP [174]
  Senegal SEN [175]
  Serbia SRB [176]
  Seixeles SEY [177]
  Sierra Lleona SLE [178]
  Singapur SIN [179]
  Siria SYR [180]
  Somalia SOM [181]
  Sri Lanka SRI [182]
  Suazilandia SWZ [183]
  Sudáfrica RSA [184]
  Sudán SDN [185]
  Sudán del Sur SSD [186]
  Suecia SWE [187]
  Suiza SUI [188]
  Surinam SUR [189]
  Tahití TAH [190]
  Tailandia THA [191]
  Taiwán TPE [192]
  Tanzania TAN [193]
  Taxiquistán TJK [194]
  Timor Oriental TLS [195]
  Togu TOG [196]
  Tonga TGA [197]
  Trinidá y Tobagu TRI [198]
  Tunicia TUN [199]
  Turkmenistán TKM [200]
  Turquía TUR [201]
  Ucraína UKR [202]
  Uganda UGA [203]
  Uruguái URU [204]
  Uzbequistán UZB [205]
  Vanuatu VAN [206]
  Venezuela VEN [207]
  Vietnam VIE [208]
  Xeorxa GEO [209]
  Xipre CYP [210]
  Yeme YEM [211]
  Xibuti DJI [212]
  Zambia ZAM [213]
  Zimbabue ZIM [214]

Códigos anticuaosEditar

  Alemaña Democrática DDR
  Alemaña Federal FRG
  Altu Volta UPV
  Antilles Neerlandeses ANT
  Birmania BUR
  Bohemia BOH
  Ceilán CEY
  Checoslovaquia TCH
  Comunidá d'Estaos Independientes CIS
  Congu-Brazzaville COB
  Congu-Kinsasa CKN
  Costa d'Oru GOC
  Curaçao CUR
  Dahomey DAH
  Indies Orientales Neerlandeses DEI
  Irlanda EIR
  Líbanu LIB
  Nueves Hébrides HEB
  Países Baxos HOL
  Palestina-Eretz Israel PAL
  República Árabe Xunida UAR
  Rodesia RHO
  Rumanía ROM
  Samoa Occidental WSM
  Sarre SAA
  Serbia y Montenegru SCG
  Sudán SUD
  Taiwán TAI
  Tanganica TAA
  Xunión Soviética URS
  Vietnam del Norte VNO
  Vietnam del Sur VSO
  Yeme del Norte NYE
  Yeme del Sur SYE
  Yugoslavia YUG
  Zaire ZAI

Ver tamiénEditar

NotesEditar

ReferenciesEditar

  1. 1,0 1,1 Randall Alvarez (5 de mayu de 2014). «Códigos de Identificación FIFA & COI» (castellán). Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  2. «Asociaciones». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  3. «FIFA Country Codes» (inglés). RSSSF (6 d'agostu de 2015). Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  4. «Member Association - Afganistán». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  5. «Member Association - Albania». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  6. «Member Association - Germany». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  7. «Member Association - Andorra». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  8. «Member Association - Angola». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  9. «Member Association - Anguilla». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  10. «Member Association - Antigua and Barbuda». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  11. «Member Association - Saudi Arabia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  12. «Member Association - Algeria». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  13. «Member Association - Argentina». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  14. «Member Association - Armenia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  15. «Member Association - Aruba». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  16. «Member Association - Australia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  17. «Member Association - Austria». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  18. «Member Association - Azerbaijan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  19. «Member Association - Bahamas». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  20. «Member Association - Bangladesh». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  21. «Member Association - Barbados». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  22. «Member Association - Bahrain». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  23. «Member Association - Belgium». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  24. «Member Association - Belize». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  25. «Member Association - Benin». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  26. «Member Association - Bermuda». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  27. «Member Association - Belarus». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  28. «Member Association - Bolivia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  29. «Member Association - Bosnia and Herzegovina». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  30. «Member Association - Botswana». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  31. «Member Association - Brasil». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  32. «Member Association - Brunei Darussalam». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  33. «Member Association - Bulgaria». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  34. «Member Association - Burkina Faso». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  35. «Member Association - Burundi». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  36. «Member Association - Bhutan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  37. «Member Association - Cabo Verde». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  38. «Member Association - Camboya». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  39. «Member Association - Cameroon». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  40. «Member Association - Canada». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  41. «Member Association - Chad». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  42. «Member Association - Chile». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  43. «Member Association - China PR». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  44. «Member Association - Colombia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  45. «Member Association - Comoros». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  46. «Member Association - Korea DPR». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  47. «Member Association - Korea Republic». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  48. «Member Association - Côte d'Ivoire». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  49. «Member Association - Costa Rica». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  50. «Member Association - Croatia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  51. «Member Association - Cuba». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  52. «Member Association - Curaçao». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  53. «Member Association - Denmark». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  54. «Member Association - Dominica». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  55. «Member Association - Ecuador». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  56. «Member Association - El Salvador». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  57. «Member Association - United Arab Emirates». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  58. «Member Association - Eritrea». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  59. «Member Association - Scotland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  60. «Member Association - Slovakia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  61. «Member Association - Slovenia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  62. «Member Association - Spain». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  63. «Member Association - USA». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  64. «Member Association - Estonia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  65. «Member Association - Ethiopia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  66. «Member Association - Egypt». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  67. «Member Association - Philippines». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  68. «Member Association - Finland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  69. «Member Association - Fiji». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  70. «Member Association - France». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  71. «Member Association - Gabon». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  72. «Member Association - Wales». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  73. «Member Association - Gambia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  74. «Member Association - Ghana». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  75. «Member Association - Gibraltar». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  76. «Member Association - Grenada». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  77. «Member Association - Greece». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  78. «Member Association - Guam». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  79. «Member Association - Guatemala». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  80. «Member Association - Guinea». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  81. «Member Association - Guinea-Bissau». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  82. «Member Association - Equatorial Guinea». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  83. «Member Association - Guyana». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  84. «Member Association - Haiti». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  85. «Member Association - Honduras». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  86. «Member Association - Hong Kong». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  87. «Member Association - Hungary». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  88. «Member Association - India». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  89. «Member Association - Indonesia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  90. «Member Association - England». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  91. «Member Association - Iraq». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  92. «Member Association - Iran». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  93. «Member Association - República d'Irlanda». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  94. «Member Association - Republic of Ireland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  95. «Member Association - Iceland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  96. «Member Association - Cayman Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  97. «Member Association - Cook Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  98. «Member Association - Faroe Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  99. «Member Association - Solomon Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  100. «Member Association - Turks and Caicos Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  101. «Member Association - British Virgin Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  102. «Member Association - US Virgin Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  103. «Member Association - Israel». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  104. «Member Association - Italy». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  105. «Member Association - Jamaica». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  106. «Member Association - Japan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  107. «Member Association - Jordan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  108. «Member Association - Kazakhstan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  109. «Member Association - Kenya». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  110. «Member Association - Kyrgyz Republic». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  111. «Member Association - Kosovo». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  112. «Member Association - Kuwait». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  113. «Member Association - Laos». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  114. «Member Association - Lesotho». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  115. «Member Association - Latvia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  116. «Member Association - Lebanon». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  117. «Member Association - Liberia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  118. «Member Association - Libya». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  119. «Member Association - Liechtenstein». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  120. «Member Association - Lithuania». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  121. «Member Association - Luxembourg». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  122. «Member Association - Macau». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  123. «Member Association - North Macedonia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  124. «Member Association - Madagascar». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  125. «Member Association - Malaysia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  126. «Member Association - Malawi». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  127. «Member Association - Maldives». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  128. «Member Association - Mali». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  129. «Member Association - Malta». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  130. «Member Association - Morocco». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  131. «Member Association - Mauritius». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  132. «Member Association - Mauritania». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  133. «Member Association - Mexico». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  134. «Member Association - Moldova». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  135. «Member Association - Mongolia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  136. «Member Association - Montenegro». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  137. «Member Association - Montserrat». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  138. «Member Association - Mozambique». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  139. «Member Association - Myanmar». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  140. «Member Association - Namibia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  141. «Member Association - Nepal». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  142. «Member Association - Nicaragua». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  143. «Member Association - Niger». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  144. «Member Association - Nigeria». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  145. «Member Association - Norway». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  146. «Member Association - New Caledonia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  147. «Member Association - New Zealand». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  148. «Member Association - Oman». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  149. «Member Association - Netherlands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  150. «Member Association - Pakistan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  151. «Member Association - Palestine». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  152. «Member Association - Panama». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  153. «Member Association - Papua New Guinea». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  154. «Member Association - Paraguay». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  155. «Member Association - Peru». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  156. «Member Association - Poland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  157. «Member Association - Portugal». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  158. «Member Association - Puerto Rico». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  159. «Member Association - Qatar». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  160. «Member Association - Central African Republic». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  161. «Member Association - Czech Republic». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  162. «Member Association - Congo». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  163. «Member Association - Congo DR». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  164. «Member Association - Dominican Republic». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  165. «Member Association - Rwanda». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  166. «Member Association - Romania». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  167. «Member Association - Russia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  168. «Member Association - Samoa». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  169. «Member Association - American Samoa». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  170. «Member Association - St. Kitts and Nevis». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  171. «Member Association - San Marino». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  172. «Member Association - St. Vincent and the Grenadines». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  173. «Member Association - St. Lucia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  174. «Member Association - São Tomé and Príncipe». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  175. «Member Association - Senegal». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  176. «Member Association - Serbia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  177. «Member Association - Seychelles». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  178. «Member Association - Sierra Leone». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  179. «Member Association - Singapore». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  180. «Member Association - Syria». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  181. «Member Association - Somalia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  182. «Member Association - Sri Lanka». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  183. «Member Association - Eswatini». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  184. «Member Association - South Africa». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  185. «Member Association - Sudan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  186. «Member Association - South Sudan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  187. «Member Association - Sweden». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  188. «Member Association - Switzerland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  189. «Member Association - Suriname». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  190. «Member Association - Tahiti». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  191. «Member Association - Thailand». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  192. «Member Association - Chinese Taipei». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  193. «Member Association - Tanzania». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  194. «Member Association - Tajikistan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  195. «Member Association - Timor-Leste». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  196. «Member Association - Togo». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  197. «Member Association - Tonga». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  198. «Member Association - Trinidad and Tobago». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  199. «Member Association - Tunisia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  200. «Member Association - Turkmenistan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  201. «Member Association - Turkey». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  202. «Member Association - Ucraine». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  203. «Member Association - Uganda». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  204. «Member Association - Uruguay». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  205. «Member Association - Uzbekistan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  206. «Member Association - Vanuatu». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  207. «Member Association - Venezuela». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  208. «Member Association - Vietnam». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  209. «Member Association - Georgia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  210. «Member Association - Cyprus». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  211. «Member Association - Yemen». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  212. «Member Association - Djibouti». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  213. «Member Association - Zambia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  214. «Member Association - Zimbabwe». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.

Enllaces esternosEditar