Llista de Wikipedies

artículu de llista de Wikimedia

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente (última anovación 2021-05-08 03:30)

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 6 294 458 53 307 368 1 017 302 475 1 097 41 497 637 139 643 892 235 1 065
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 728 537 10 393 081 31 322 369 6 78 539 171 0 2
3 Suecu svenska sv 3 196 856 7 173 842 49 131 921 63 774 367 2 613 0 11
4 Alemán Deutsch de 2 573 577 7 139 092 210 284 574 187 3 698 483 20 712 129 510 93
5 Francés français fr 2 325 917 11 342 447 182 222 640 156 4 089 988 22 136 64 377 241
6 Neerlandés Nederlands nl 2 054 275 4 336 938 58 729 224 35 1 140 100 4 420 22 17
7 Rusu русский ru 1 721 692 6 565 425 113 768 906 79 2 972 811 11 707 230 756 137
8 Italianu italiano it 1 691 412 7 052 481 120 203 520 114 2 119 757 10 003 141 245 171
9 Español español es 1 681 006 7 398 950 134 918 746 67 6 210 356 17 319 0 211
10 Polacu polski pl 1 472 178 3 401 183 63 030 817 102 1 101 354 4 864 270 32
11 Árabe exipcianu مصرى arz 1 278 446 1 507 036 5 537 379 6 153 238 213 1 454 0
12 Xaponés 日本語 ja 1 267 168 3 749 145 83 172 087 41 1 783 436 15 330 56 390 85
13 Samareñu Winaray war 1 265 314 2 880 520 6 233 117 3 48 175 80 42 4
14 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 263 642 19 264 028 64 815 356 20 800 624 2 298 22 589 683
15 Chinu 中文 zh 1 195 252 6 587 066 65 213 271 79 3 082 530 8 416 55 829 201
16 Árabe العربية ar 1 115 058 7 279 371 53 628 269 27 2 071 758 5 423 45 805 225
17 Ucraín українська uk 1 090 880 3 769 622 31 520 885 45 558 191 3 483 111 057 50
18 Portugués Idioma português pt 1 066 073 5 162 492 60 946 043 71 2 582 826 10 687 57 651 174
19 Persa فارسی fa 794 098 4 949 146 31 940 893 36 1 025 891 6 528 74 135 177
20 Catalán ca ca 678 231 1 677 974 27 083 658 22 386 303 1 450 14 273 35
21 Serbiu српски / srpski sr 646 093 3 907 486 23 759 264 21 284 693 1 041 34 784 155
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 571 910 2 930 742 18 314 185 37 1 248 385 2 818 57 082 106
23 Noruegu (Bokmål) norsk no 555 808 1 558 822 21 449 251 37 522 496 1 367 5 45
24 Coreanu 한국어 ko 539 121 2 484 191 29 222 217 23 679 904 2 488 11 925 153
25 Finlandés suomi fi 508 849 1 346 989 19 704 280 32 479 685 2 060 62 390 40
26 Húngaru magyar hu 487 406 1 397 699 23 789 790 29 474 629 1 919 9 313 59
27 Checu čeština cs 480 555 1 318 828 19 767 390 34 536 396 2 782 1 46
28 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 454 987 4 638 566 41 035 148 12 160 768 225 10 261 748
29 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 430 785 1 058 372 3 091 782 6 47 663 95 362 6
30 Rumanu Idioma rumanu ro 419 631 2 282 478 14 127 068 19 553 009 1 053 38 746 122
31 Turcu Türkçe tr 401 528 2 002 706 25 362 164 26 1 296 741 3 565 35 537 201
32 Vascu euskara eu 374 382 767 191 8 498 768 12 123 380 951 0 12
33 Chechenu нохчийн ce 354 357 659 398 5 869 951 3 25 753 47 350 7
34 Malayu Bahasa Melayu ms 348 242 972 284 5 075 473 15 274 175 560 19 915 17
35 Esperantu Esperanto eo 295 703 653 867 7 158 105 16 183 160 358 6 898 16
36 Hebréu עברית he 294 124 1 235 012 31 270 743 37 818 148 3 321 68 730 259
37 Armeniu Հայերեն hy 284 096 959 527 7 918 686 11 109 808 584 10 630 47
38 Búlgaru български bg 271 617 604 407 10 955 890 27 288 578 824 575 27
39 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 267 623 404 145 2 996 190 6 37 616 114 5 467 2
40 Danés dansk da 266 590 875 099 10 732 018 24 404 059 994 0 64
41 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 240 240 555 178 1 461 899 5 30 108 125 131 5
42 Eslovacu slovenčina sk 236 724 532 525 7 176 285 10 202 723 635 0 21
43 kazaquistanín қазақша kk 228 163 566 894 2 869 610 18 108 507 364 10 064 11
44 Minangkabau Baso Minangkabau min 224 483 335 873 2 054 609 6 13 366 38 115 2
45 Estoniu eesti et 219 009 521 285 5 885 044 33 151 712 692 726 22
46 Croata hrvatski hr 208 666 483 276 5 858 601 15 255 067 658 20 372 21
47 Bielorrusu беларуская be 204 469 610 908 3 835 607 10 106 033 282 3 355 25
48 Lituanu lietuvių lt 199 253 482 082 6 227 710 10 153 082 385 23 131 26
49 Griegu Ελληνικά el 192 795 580 154 8 815 167 22 330 548 1 219 18 111 61
50 Inglés simple Simple English simple 187 076 616 780 7 488 196 16 1 095 325 1 189 36 64
51 Azerbaixanu azərbaycanca az 180 756 472 858 5 919 544 16 223 220 945 23 906 33
52 Gallegu galego gl 173 470 429 670 5 764 069 9 116 287 345 2 123 29
53 Eslovenu slovenščina sl 172 472 420 873 5 497 542 24 200 379 469 8 174 27
54 Urdu اردو ur 163 212 923 278 4 564 091 11 129 369 285 11 049 107
55 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 158 437 363 748 3 301 576 14 111 922 156 16 15
56 Xeorxanu ქართული ka 152 322 437 547 4 183 600 4 130 787 297 14 759 34
57 Hindi हिन्दी hi 147 411 1 095 415 5 176 821 8 625 480 1 115 3 468 195
58 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 140 336 637 071 2 189 697 11 62 003 240 1 670 43
59 Tailandés ไทย th 139 600 889 379 9 375 848 16 401 165 1 017 28 198 304
60 Tamil தமிழ் ta 136 482 431 072 3 133 355 34 189 317 326 7 701 34
61 Llatín Latina la 135 283 270 035 3 609 999 21 142 760 176 0 13
62 Galés Cymraeg cy 132 830 267 538 10 913 882 16 66 553 107 11 301 42
63 Asturianu asturianu ast 127 377 220 234 3 326 534 10 86 996 146 0 8
64 Volapük Volapük vo 126 546 258 926 3 226 371 2 29 789 45 0 14
65 Macedoniu македонски mk 114 591 490 273 4 521 849 12 94 618 250 8 300 99
66 Cantonés 粵語 zh-yue 110 081 246 979 1 610 569 12 217 820 339 2 290 10
67 Letón latviešu lv 107 460 435 924 3 400 092 13 98 243 327 24 848 73
68 Bengalí বাংলা bn 107 321 909 831 5 117 798 12 329 201 1 279 12 947 315
69 Taxiku тоҷикӣ tg 103 127 253 344 1 248 475 6 31 811 81 463 10
70 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 100 330 192 654 653 229 4 91 649 107 2 861 3
71 Afrikaans Afrikaans af 97 923 353 700 2 387 177 16 135 231 181 9 590 46
72 Malgax Malagasy mg 93 900 243 412 1 010 043 3 25 877 44 3 11
73 Occitanu occitan oc 86 666 153 846 2 248 890 4 44 401 103 911 9
74 Bosniu bosanski bs 85 904 356 688 3 300 124 10 132 890 227 5 492 92
75 Albanés shqip sq 82 946 249 798 2 217 194 12 132 016 247 4 714 36
76 Baxu saxón Plattdüütsch nds 82 523 155 374 976 928 4 43 878 69 0 5
77 Idioma kirguís Кыргызча ky 80 765 107 615 373 243 2 28 880 71 2 688 0
78 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 74 430 212 838 2 211 991 4 69 135 116 1 748 36
79 Marathi मराठी mr 73 425 258 237 1 897 913 10 132 675 216 19 142 47
80 Idioma malabar മലയാളം ml 73 348 456 374 3 495 380 16 149 081 300 6 679 209
81 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 321 196 816 847 483 2 23 156 22 0 13
82 Idioma telugu తెలుగు te 71 159 281 595 3 168 467 13 104 966 167 13 750 98
83 Bretón brezhoneg br 69 482 135 750 1 896 999 3 63 680 83 5 399 13
84 Venecianu vèneto vec 67 640 134 043 1 053 863 5 28 832 54 724 8
85 Piamontés Piemontèis pms 65 833 100 825 851 995 10 23 406 34 2 070 2
86 Xavanés Basa Jawa jv 63 470 166 969 1 559 164 6 47 973 110 5 432 25
87 Panyabí occidental پنجابی pnb 62 054 103 556 583 439 2 28 551 59 238 3
88 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 62 041 75 637 783 258 3 25 446 50 0 0
89 Suaḥili Kiswahili sw 62 008 128 431 1 159 275 14 47 335 139 2 255 10
90 Sondanés Basa Sunda su 60 806 96 142 613 055 7 25 895 71 545 2
91 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 59 693 128 243 2 342 400 5 50 621 85 2 276 24
92 Baskir башҡортса ba 56 878 160 868 1 033 293 6 31 324 127 1 417 21
93 Irlandés Gaeilge ga 54 848 90 468 999 886 7 47 153 98 1 125 5
94 Silesianu ślůnski szl 53 655 66 159 337 375 3 19 257 50 0 0
95 Islandés íslenska is 52 685 136 883 1 714 087 29 79 047 173 3 149 32
96 Tagalu Tagalog tl 51 721 231 626 1 855 685 11 113 279 166 1 897 97
97 Lombardu lumbaart lmo 46 053 111 728 1 039 353 8 32 891 49 4 437 19
98 Chuvasiu Чӑвашла cv 45 839 85 911 702 706 3 28 317 45 537 6
99 Frisón occidental Frysk fy 45 604 139 857 1 035 226 9 39 672 86 7 207 32
100 Chinu vu 吴语 wuu 42 367 55 057 286 501 4 71 567 65 186 0
101 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 40 828 146 732 837 375 6 83 368 106 730 38
102 Aragonés aragonés an 40 023 120 953 1 726 036 6 61 857 76 1 495 58
103 Zazaki Zazaki diq 40 012 60 213 475 787 5 21 991 42 209 2
104 Curdu kurdî ku 38 344 82 081 854 801 3 46 215 113 573 14
105 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 35 959 125 779 563 138 9 37 077 107 1 540 28
106 Yoruba Yorùbá yo 33 351 57 790 539 502 3 22 215 54 172 5
107 Nepales नेपाली ne 31 822 99 931 998 209 7 52 719 106 1 233 46
108 Bávaru Boarisch bar 31 607 114 744 776 285 4 57 100 75 1 318 47
109 Curdu (Soraní) کوردی ckb 30 610 150 187 780 759 7 45 060 179 1 203 79
110 Ido Ido io 30 171 45 052 966 848 5 30 766 54 0 5
111 Guyaratín ગુજરાતી gu 29 521 108 715 759 352 3 62 338 63 0 50
112 Alemánicu Alemannisch als 27 808 67 580 990 654 10 83 462 88 562 30
113 Canarés ಕನ್ನಡ kn 26 812 123 527 1 030 221 5 68 764 105 2 477 109
114 Sicilianu sicilianu scn 26 148 55 557 730 168 6 37 948 45 1 407 17
115 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 050 59 391 837 654 3 21 800 28 47 27
116 Interlingua interlingua ia 23 134 37 008 634 746 7 40 582 38 4 6
117 Quechua Runa Simi qu 22 882 55 533 644 824 3 25 050 37 0 24
118 Mongol монгол mn 20 606 92 070 662 694 5 70 508 135 1 474 87
119 Cingalés සිංහල si 17 102 76 611 481 103 3 51 395 99 3 631 76
120 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 880 28 659 351 765 5 22 506 33 109 6
121 Navajo Diné bizaad nv 16 693 29 999 267 826 3 13 609 15 632 6
122 Megrelianu მარგალური xmf 16 201 32 792 156 421 3 15 212 34 0 5
123 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 650 69 989 422 829 5 27 968 47 124 73
124 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 504 31 049 87 358 4 17 282 16 4 3
125 Ilocanu Ilokano ilo 15 390 65 701 372 559 2 14 926 28 0 61
126 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 266 31 551 558 267 7 23 608 36 347 20
127 Yiddish ייִדיש yi 15 182 43 580 568 001 3 40 915 56 1 062 46
128 Amáricu አማርኛ am 14 920 45 770 362 767 2 34 703 53 1 765 34
129 Napolitanu Napulitano nap 14 676 23 566 662 564 3 25 259 30 281 10
130 Sindhi سنڌي sd 14 203 49 320 218 054 4 13 729 42 117 27
131 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 138 18 825 193 451 1 11 242 13 0 1
132 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 746 35 176 374 788 4 21 343 42 133 26
133 Kotava Kotava avk 13 746 16 792 67 511 5 1 412 33 0 0
134 Maithili मैथिली mai 13 664 37 045 215 729 6 10 065 31 114 17
135 Feroés føroyskt fo 13 574 39 887 364 287 4 24 595 44 0 34
136 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 382 29 410 210 374 1 13 911 17 483 10
137 Osetiu Ирон os 13 323 50 201 489 096 3 20 717 31 182 75
138 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 278 29 350 155 547 3 25 413 43 264 8
139 Limburgués Limburgs li 13 263 64 452 448 064 7 24 170 32 623 104
140 Sakha саха тыла sah 13 129 45 207 366 205 3 20 070 42 1 765 48
141 Frisón septentrional Nordfriisk frr 13 038 33 985 202 901 5 15 792 34 1 232 15
142 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 716 33 849 145 045 3 20 818 30 2 601 12
143 Achenés Acèh ace 12 234 19 798 128 476 2 21 721 36 0 2
144 Pashtu پښتو ps 12 210 46 538 266 599 2 24 168 50 1 605 45
145 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 517 65 039 459 430 5 31 731 201 445 153
146 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 11 384 16 831 45 203 2 2 412 22 0 1
147 Bicolano central Bikol Central bcl 11 180 21 544 204 951 4 17 156 54 871 8
148 Valón walon wa 11 113 26 300 377 780 4 20 153 41 850 27
149 Chinu clásicu 文言 zh-classical 10 733 89 438 362 977 6 88 335 49 0 218
150 Ligur Ligure lij 10 294 24 621 206 021 6 12 681 34 2 16
151 Hill Mari кырык мары mrj 10 287 17 708 98 487 1 9 183 20 0 3
152 Meadow Mari олык марий mhr 10 238 25 937 181 769 2 11 969 22 0 16
153 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 871 38 565 264 270 3 26 680 25 193 58
154 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 425 18 089 120 500 1 28 062 26 0 6
155 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 9 343 26 894 154 603 2 15 578 30 0 20
156 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 304 17 607 138 703 2 10 020 23 290 6
157 Pampangu Kapampangan pam 8 929 21 450 293 745 2 18 029 29 403 27
158 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 8 892 21 482 45 313 2 2 336 15 58 4
159 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 8 846 19 158 180 159 4 5 027 30 0 13
160 Ḥausa Hausa ha 8 590 16 565 84 490 4 13 353 60 0 4
161 Asamés অসমীয়া as 8 451 61 375 273 602 4 29 616 87 1 469 175
162 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 381 10 310 48 367 1 5 112 13 0 0
163 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 8 266 29 880 255 940 4 32 480 66 1 196 59
164 Rusinu русиньскый rue 8 089 16 767 125 324 1 22 027 29 87 9
165 Zulú isiZulu zu 8 017 13 196 74 266 3 14 998 30 0 2
166 Sami septentrional davvisámegiella se 7 746 20 512 297 789 6 23 929 40 0 39
167 Bihari भोजपुरी bh 7 456 62 593 690 663 2 25 566 35 53 603
168 West Flemish West-Vlams vls 7 381 20 629 306 156 5 22 294 28 480 48
169 Balinés Bali ban 7 297 16 738 71 824 3 2 733 33 8 7
170 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 7 250 18 380 313 135 7 23 062 29 578 40
171 Maorí Māori mi 7 190 12 965 150 576 2 14 420 23 0 7
172 Occidental Interlingue ie 7 186 10 594 136 036 2 14 926 31 0 3
173 Náhuatl Nāhuatl nah 7 000 18 530 459 217 3 19 185 29 175 67
174 Sardu sardu sc 7 000 15 265 170 759 4 19 477 33 145 16
175 Shona chiShona sn 6 888 14 536 85 779 1 13 354 20 0 7
176 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 664 28 142 139 097 1 12 969 30 0 51
177 Chinu gan 贛語 gan 6 435 33 465 393 371 3 35 925 25 146 207
178 Idioma erzya эрзянь myv 6 309 21 283 128 682 3 10 641 26 0 34
179 Idioma guilakí گیلکی glk 6 285 13 061 57 901 3 13 032 36 807 5
180 Cabiliu Taqbaylit kab 6 168 15 397 103 705 3 10 732 24 0 15
181 Abḥasiu Аҧсшәа ab 6 121 19 936 112 659 2 15 884 35 9 29
182 Santali Santhali sat 6 051 13 770 73 518 3 3 682 33 0 9
183 Somalín Soomaaliga so 6 036 22 207 211 227 2 28 297 78 0 68
184 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 962 17 310 138 553 1 23 628 30 0 29
185 Corsu corsu co 5 913 14 276 372 013 1 17 897 33 0 52
186 Turcomanu Türkmençe tk 5 908 14 281 216 054 1 21 595 39 319 30
187 Võro Võro fiu-vro 5 768 11 105 172 543 4 12 012 19 201 13
188 Komi коми kv 5 447 15 667 135 722 1 12 029 25 0 30
189 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 381 8 609 184 166 3 14 123 23 0 8
190 Picardu Picard pcd 5 102 10 085 66 672 3 13 828 30 49 6
191 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 5 052 14 462 151 283 1 17 758 27 290 36
192 Idioma udmurtu удмурт udm 5 049 15 961 116 742 4 12 480 24 9 34
193 Manx Gaelg gv 5 043 16 970 299 143 3 16 701 21 181 99
194 Franco-provenzal arpetan frp 4 978 12 985 204 199 2 13 215 28 0 41
195 Llingua aymara Aymar aru ay 4 898 8 537 92 396 1 14 073 27 0 6
196 Zelandés Zeêuws zea 4 749 9 006 111 023 3 10 890 21 1 10
197 Normandu Nouormand nrm 4 568 9 940 217 114 2 11 416 20 0 30
198 Córnicu kernowek kw 4 544 10 053 186 350 2 12 401 29 0 27
199 Lezgianu лезги lez 4 194 12 204 83 909 3 8 700 16 10 25
200 Guaraní Avañe'ẽ gn 4 112 9 735 114 841 2 14 749 33 0 22
201 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 4 094 6 364 36 239 2 6 862 25 0 2
202 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 045 10 584 119 419 4 11 578 18 438 29
203 meitei ꯃꯤꯇꯩ ꯂꯣꯟ mni 3 943 7 138 26 841 1 421 13 0 2
204 Maltés Malti mt 3 917 16 895 263 566 5 18 283 60 1 149 171
205 Mirandés Mirandés mwl 3 850 10 134 97 569 1 11 245 17 0 26
206 Árabe marroquín اللهجة المغربي ary 3 823 8 380 48 401 3 2 474 35 4 8
207 Romanche rumantsch rm 3 715 9 142 159 355 3 16 761 31 51 37
208 Lao ລາວ lo 3 668 11 639 89 829 1 13 665 26 0 36
209 Banjar Bahasa Banjar bjn 3 582 19 209 70 857 2 11 277 24 1 70
210 Saraiki سرائیکی skr 3 573 3 983 22 327 1 577 11 0 0
211 Xudeoespañol Ladino lad 3 571 12 861 206 584 5 18 090 27 23 109
212 Carelianu Livvinkarjala olo 3 567 9 364 29 738 2 5 086 19 0 8
213 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 543 8 838 205 160 4 7 541 13 0 52
214 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 463 10 062 57 584 1 7 203 25 0 21
215 Friulanu furlan fur 3 432 8 019 168 031 2 12 058 23 318 37
216 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 321 15 854 201 440 2 111 834 40 300 181
217 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 296 11 075 141 627 1 16 016 25 0 71
218 Doteli डोटेली dty 3 295 18 078 235 119 4 4 523 16 3 262
219 Estremeñu estremeñu ext 3 291 7 371 113 159 1 14 787 28 0 24
220 Lingala lingála ln 3 221 8 436 120 596 4 10 703 25 32 37
221 Tuvanu тыва дыл tyv 3 170 9 898 40 090 1 7 047 17 0 18
222 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 141 8 053 107 409 2 12 513 22 0 33
223 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 2 970 10 736 123 466 2 21 771 19 933 79
224 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 909 10 505 1 601 820 3 19 919 24 0 1 040
225 Sami inari Anarâškielâ smn 2 858 7 214 36 741 6 993 17 0 12
226 Gagauz Gagauz gag 2 789 6 482 65 856 1 11 002 26 0 18
227 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 708 6 854 88 512 4 9 489 17 0 30
228 Pangasinense Pangasinan pag 2 556 8 696 71 654 1 6 883 13 0 48
229 Pali पालि pi 2 552 4 522 99 537 1 5 931 10 0 13
230 Avar авар av 2 521 11 563 75 005 2 12 033 26 0 83
231 Awadhi ქართული awa 2 432 5 327 23 845 1 1 075 10 0 6
232 atayal atayal tay 2 401 2 714 45 055 1 412 25 0 0
233 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 2 367 5 300 94 891 1 13 470 29 0 27
234 Buriatu буряад bxr 2 181 7 953 54 948 2 12 332 19 0 48
235 Papiamentu Papiamentu pap 2 139 5 318 78 979 5 12 071 28 0 33
236 Calmucu хальмг xal 2 097 11 243 81 950 1 8 429 21 0 139
237 Igbo Igbo ig 2 092 6 951 68 545 2 11 587 48 0 53
238 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 052 14 316 105 643 2 8 821 14 0 264
239 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 2 049 5 624 75 160 1 9 706 23 0 41
240 Zhuanganu Vahcuengh za 1 961 4 121 38 932 1 8 800 11 0 11
241 Alemán de Pennsylvania Deitsch pdc 1 923 5 803 104 499 1 27 939 27 0 73
242 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 903 4 994 44 409 1 9 283 17 3 23
243 Sakizaya Sakizaya szy 1 843 4 654 108 495 1 1 677 32 0 54
244 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 772 6 301 94 604 2 17 246 17 0 98
245 Tonganu lea faka-Tonga to 1 743 5 080 40 021 2 8 084 12 11 29
246 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 742 8 622 43 346 2 2 368 19 19 78
247 Novial Novial nov 1 694 4 572 175 309 2 9 884 17 0 111
248 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 683 3 261 14 946 2 3 055 4 0 4
249 Xamaicanu Patois jam 1 660 2 950 20 199 1 6 072 12 0 4
250 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 639 5 862 85 444 1 11 008 18 0 97
251 Wolof Wolof wo 1 630 5 298 103 536 3 12 797 16 0 99
252 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 601 4 485 82 388 2 9 953 24 4 60
253 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 587 6 706 43 183 2 8 290 20 0 67
254 Atikamekw Atikamekw atj 1 536 2 595 13 531 6 2 972 11 0 2
255 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 501 3 053 20 154 1 6 979 10 0 7
256 Tetun tetun tet 1 483 3 822 64 434 2 8 074 14 0 42
257 Tulu ತುಳು tcy 1 433 6 945 90 538 2 4 169 13 0 193
258 Akan Akan ak 1 386 3 453 25 146 1 10 493 17 0 16
259 Xudeoespañol Ladin lld 1 366 1 973 19 381 2 1 036 17 0 2
260 Luganda Luganda lg 1 310 4 594 25 771 1 6 255 16 0 35
261 Lojban Lojban jbo 1 269 5 659 110 696 3 13 666 11 0 234
262 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 251 3 976 203 090 1 12 075 15 0 242
263 Bislama Bislama bi 1 249 3 015 38 710 1 10 796 14 0 26
264 Lak лакку lbe 1 232 13 445 46 878 1 7 177 18 0 343
265 Kikongo Kongo kg 1 226 2 861 43 240 2 8 856 17 0 27
266 Tahitianu reo tahiti ty 1 212 2 977 52 658 2 6 309 13 0 38
267 Moksha мокшень mdf 1 204 7 571 52 552 3 7 707 16 0 194
268 Xhosa isiXhosa xh 1 185 3 740 32 628 1 10 382 21 0 41
269 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 1 155 3 285 34 200 1 7 343 8 0 35
270 Sranan Sranantongo srn 1 082 2 689 38 497 1 6 382 12 0 32
271 Oromu Oromoo om 1 051 3 603 36 768 1 8 338 18 0 60
272 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 1 044 2 539 15 964 1 1 440 6 0 13
273 seediq seediq trv 1 041 1 925 57 972 0 366 30 0 22
274 Samoanu Gagana Samoa sm 1 008 3 112 41 289 1 8 785 12 0 58
275 en:Latgalian latgaļu ltg 1 007 3 201 34 988 1 6 016 13 0 52
276 N'ko ߒߞߏ nqo 937 1 903 7 656 1 1 813 17 0 4
277 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 918 3 734 45 292 1 19 420 14 0 114
278 Nias Li Niha nia 873 2 110 9 087 2 526 15 0 9
279 Mon ဘာသာ မန် mnw 859 3 764 28 325 3 1 713 21 0 86
280 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 856 3 192 42 538 1 9 355 12 0 99
281 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 840 3 729 44 591 2 15 953 21 0 141
282 Sesotho Sesotho st 821 2 635 25 163 1 8 440 14 0 47
283 Groenlandés kalaallisut kl 814 2 888 73 894 2 11 175 17 0 166
284 Madurese Madhurâ mad 775 1 400 6 871 1 657 15 0 3
285 Twi Twi tw 771 2 373 22 110 1 10 312 32 0 40
286 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 762 5 200 78 627 2 20 870 20 0 513
287 Chichewa Chi-Chewa ny 746 3 250 23 565 1 7 736 15 0 82
288 Tswana Setswana tn 721 2 879 24 330 1 8 143 11 0 76
289 Tsonga Xitsonga ts 708 3 727 36 034 2 7 869 11 0 176
290 Bambara bamanankan bm 694 2 624 38 957 2 8 912 9 0 115
291 Romaní Romani rmy 685 2 631 48 587 2 15 084 19 0 149
292 Vienda Tshivenda ve 633 2 059 17 948 1 6 083 7 0 44
293 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 621 2 204 23 764 1 9 474 12 0 70
294 Kirundi Kirundi rn 618 2 370 20 871 1 7 619 12 0 71
295 Tumbuka chiTumbuka tum 596 2 082 22 947 1 6 428 12 0 69
296 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 539 3 063 43 417 2 15 124 14 0 311
297 Suazi SiSwati ss 527 2 326 37 438 3 6 872 15 0 188
298 Chamorru Chamoru ch 522 2 454 21 323 1 12 955 13 0 119
299 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 520 1 942 35 038 1 8 134 16 0 135
300 Pontic Ποντιακά pnt 475 2 018 34 706 1 8 521 14 0 181
301 Adigué адыгабзэ ady 430 2 537 10 407 1 4 929 23 0 98
302 altái алтай тил alt 423 1 552 23 722 2 611 32 0 109
303 Ewé eʋegbe ee 362 2 719 48 575 2 12 086 20 0 757
304 Fula Fulfulde ff 352 2 023 22 147 2 6 936 20 0 247
305 Iñupiaq Iñupiak ik 290 2 343 35 759 1 7 126 12 0 765
306 Sangu Sängö sg 266 1 650 19 763 2 5 352 7 0 324
307 Dinka Thuɔŋjäŋ din 264 833 6 295 1 5 028 11 0 35
308 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 219 2 067 28 373 1 8 186 8 0 977
309 Tigriña ትግርኛ ti 212 2 504 22 701 2 7 458 18 0 1 060
310 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 154 2 134 36 290 2 14 788 19 0 2 811
311 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 2 382 2 0 39 425
312 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 220 1 1 807 0 0 22 176
313 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 2 138 0 0 52 144
314 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 374 0 0 23 537
315 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 2 029 1 0 237 006
316 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 573 1 0 51 771
317 Afar Qafár af aa 1 510 4 685 1 4 059 0 0 2 379 989
318 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 1 236 140 060 1 5 035 4 0 32 774 633
319 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 603 1 2 346 2 0 407 170
320 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 483 1 3 760 2 0 0
321 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 5 463 1 0 0
Total 56 406 503 231 537 792 -1 329 056 498 3 869[5] 95 889 786 338 003 2 658 469 123

Ver tamiénEditar

NotesEditar

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
     
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternosEditar