Llista de Wikipedies

artículu de llista de Wikimedia

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente (última anovación 2021-08-03 01:30)

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 6 349 635 53 921 807 1 032 119 125 1 086 41 977 192 120 287 895 604 1 074
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 872 704 10 586 437 32 452 801 6 81 178 190 0 2
3 Suecu svenska sv 2 989 700 6 866 619 49 422 853 64 784 377 1 992 0 12
4 Alemán Deutsch de 2 601 833 7 209 257 213 017 499 190 3 748 892 17 495 129 762 93
5 Francés français fr 2 349 446 11 462 675 184 701 652 157 4 152 368 16 577 65 381 242
6 Neerlandés Nederlands nl 2 062 790 4 361 858 59 480 269 34 1 155 778 3 560 21 17
7 Rusu русский ru 1 743 102 6 634 940 115 535 852 79 3 014 553 10 260 231 581 137
8 Italianu italiano it 1 708 674 7 162 876 121 966 173 114 2 150 434 7 529 142 185 173
9 Español español es 1 705 112 7 467 116 136 960 377 69 6 291 281 14 844 0 209
10 Polacu polski pl 1 483 729 3 420 436 64 008 032 103 1 115 935 4 052 259 32
11 Árabe exipcianu مصرى arz 1 314 793 1 553 050 5 679 905 7 159 519 182 1 454 0
12 Xaponés 日本語 ja 1 281 879 3 783 832 84 625 817 42 1 818 671 15 054 42 276 85
13 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 267 514 19 294 949 65 245 913 21 814 697 2 505 23 011 684
14 Samareñu Winaray war 1 265 449 2 880 905 6 236 586 3 48 988 89 42 4
15 Chinu 中文 zh 1 215 799 6 687 565 66 598 347 77 3 115 525 9 221 56 709 202
16 Árabe العربية ar 1 128 901 7 386 527 54 618 902 27 2 109 810 5 025 46 744 227
17 Ucraín українська uk 1 107 077 3 850 296 33 041 723 46 568 735 2 689 111 384 53
18 Portugués Idioma português pt 1 071 912 5 204 844 61 578 161 69 2 624 757 9 481 57 458 176
19 Persa فارسی fa 822 339 5 055 154 32 673 277 36 1 046 882 5 235 76 332 171
20 Catalán ca ca 684 852 1 695 208 27 895 938 22 393 273 1 093 14 294 36
21 Serbiu српски / srpski sr 648 426 3 917 395 23 938 144 21 289 242 736 33 801 155
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 589 643 2 975 075 18 863 251 35 1 265 803 2 996 56 448 104
23 Noruegu (Bokmål) norsk no 560 202 1 584 749 21 646 290 37 528 655 1 008 5 46
24 Coreanu 한국어 ko 546 043 2 520 060 29 887 886 24 692 654 2 348 12 110 155
25 Finlandés suomi fi 513 340 1 357 274 19 859 538 31 487 043 1 616 63 572 40
26 Húngaru magyar hu 490 472 1 402 513 24 030 062 29 481 012 1 559 8 230 59
27 Checu čeština cs 485 776 1 332 900 20 231 534 34 544 924 2 035 1 46
28 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 455 365 4 640 587 41 051 303 12 163 492 209 10 270 747
29 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 430 854 1 058 755 3 095 586 6 48 844 85 362 6
30 Rumanu Idioma rumanu ro 421 662 2 296 456 14 222 397 19 559 642 846 38 775 122
31 Turcu Türkçe tr 419 173 2 068 203 25 869 725 26 1 318 612 2 995 35 779 194
32 Chechenu нохчийн ce 397 817 727 581 6 477 995 3 26 565 46 301 6
33 Vascu euskara eu 377 188 776 334 8 602 168 12 125 842 281 0 12
34 Malayu Bahasa Melayu ms 351 763 981 694 5 165 123 14 278 603 591 19 675 17
35 Esperantu Esperanto eo 300 917 663 879 7 209 295 16 186 173 352 6 903 16
36 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 300 040 438 429 3 063 044 6 38 511 97 5 582 1
37 Hebréu עברית he 299 887 1 255 716 31 842 436 37 860 898 3 285 69 993 258
38 Armeniu Հայերեն hy 286 572 966 713 8 024 876 11 112 341 578 10 904 47
39 Búlgaru български bg 273 729 609 192 11 049 171 27 292 670 699 562 27
40 Danés dansk da 268 328 879 121 10 795 249 24 409 643 717 0 64
41 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 240 588 556 779 1 470 195 5 31 556 145 169 5
42 Eslovacu slovenčina sk 237 382 535 028 7 209 394 9 205 913 490 0 21
43 kazaquistanín қазақша kk 228 672 570 227 2 895 671 18 110 580 185 10 215 11
44 Minangkabau Baso Minangkabau min 224 728 336 543 2 057 500 6 13 822 43 147 2
45 Estoniu eesti et 221 086 525 499 5 930 164 33 154 430 446 729 21
46 Croata hrvatski hr 209 422 483 897 5 933 837 15 259 308 508 20 538 21
47 Bielorrusu беларуская be 207 024 616 900 3 882 112 10 108 356 249 3 327 25
48 Lituanu lietuvių lt 199 076 483 167 6 277 241 10 155 523 325 23 245 26
49 Griegu Ελληνικά el 196 285 588 630 8 951 296 22 336 880 947 18 107 61
50 Inglés simple Simple English simple 193 096 632 070 7 672 305 17 1 120 041 1 037 36 63
51 Azerbaixanu azərbaycanca az 179 598 478 105 6 070 414 16 228 377 686 23 799 35
52 Gallegu galego gl 174 964 434 607 5 820 139 9 118 401 283 2 132 29
53 Eslovenu slovenščina sl 173 317 424 612 5 540 393 24 202 645 294 8 244 27
54 Urdu اردو ur 164 500 942 117 4 698 855 11 132 774 277 11 372 111
55 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 159 187 365 461 3 316 998 14 113 537 143 16 15
56 Xeorxanu ქართული ka 155 198 442 147 4 214 490 4 132 975 265 14 808 33
57 Hindi हिन्दी hi 149 130 1 116 298 5 263 316 8 641 517 1 427 3 479 198
58 Tamil தமிழ் ta 139 239 438 973 3 199 098 34 193 033 428 7 999 34
59 Tailandés ไทย th 138 438 897 046 9 515 758 16 406 200 1 064 27 754 319
60 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 138 135 634 607 2 205 789 11 63 699 197 1 679 45
61 Llatín Latina la 135 639 271 022 3 623 521 21 145 472 165 0 13
62 Galés Cymraeg cy 133 277 268 995 10 955 113 16 67 887 132 11 322 42
63 Asturianu asturianu ast 127 876 221 639 3 336 326 10 90 965 127 0 8
64 Volapük Volapük vo 126 941 259 424 3 228 101 2 30 233 38 0 14
65 Cantonés 粵語 zh-yue 117 494 259 403 1 668 740 12 222 662 301 2 452 9
66 Macedoniu македонски mk 116 090 494 399 4 567 613 12 96 137 205 8 411 98
67 Bengalí বাংলা bn 110 859 932 046 5 301 299 13 339 551 1 363 13 399 312
68 Letón latviešu lv 108 429 441 572 3 444 962 13 99 961 262 25 109 74
69 Taxiku тоҷикӣ tg 103 848 255 120 1 254 034 6 32 560 76 473 10
70 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 101 171 196 232 668 143 4 93 623 134 2 890 3
71 Afrikaans Afrikaans af 99 388 364 534 2 421 161 16 138 193 198 9 516 47
72 Malgax Malagasy mg 94 009 243 670 1 012 215 3 26 412 42 3 11
73 Occitanu occitan oc 86 766 154 395 2 265 911 4 45 110 90 915 9
74 Bosniu bosanski bs 86 628 358 726 3 323 356 9 134 974 163 5 479 91
75 Albanés shqip sq 83 483 251 970 2 232 454 12 134 029 260 4 714 36
76 Baxu saxón Plattdüütsch nds 82 584 156 476 979 085 4 44 850 48 0 5
77 Idioma kirguís Кыргызча ky 80 859 108 135 376 879 2 29 589 91 2 688 0
78 Marathi मराठी mr 77 799 264 682 1 930 600 10 134 929 208 19 142 42
79 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 75 468 215 908 2 235 145 4 70 355 123 1 749 36
80 Idioma malabar മലയാളം ml 75 072 465 811 3 558 539 15 152 116 344 6 699 207
81 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 322 196 820 847 627 2 23 496 29 0 13
82 Idioma telugu తెలుగు te 72 101 289 837 3 279 293 13 106 662 219 15 118 103
83 Bretón brezhoneg br 69 767 136 512 1 903 071 3 64 890 85 5 399 13
84 Venecianu vèneto vec 68 112 136 598 1 079 612 5 29 418 41 724 8
85 Piamontés Piemontèis pms 65 844 100 823 852 516 4 23 772 35 2 070 2
86 Suaḥili Kiswahili sw 65 811 134 416 1 181 921 14 48 608 165 2 259 10
87 Xavanés Basa Jawa jv 64 488 168 659 1 566 128 6 48 985 108 5 431 24
88 Panyabí occidental پنجابی pnb 63 551 107 036 589 368 2 29 268 61 238 3
89 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 62 755 76 451 787 463 3 26 056 45 0 0
90 Sondanés Basa Sunda su 60 906 96 380 614 856 7 26 318 51 545 2
91 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 60 045 128 966 2 352 016 5 51 424 73 2 280 24
92 Baskir башҡортса ba 57 634 162 694 1 048 813 6 32 085 105 1 419 21
93 Irlandés Gaeilge ga 55 341 91 298 1 006 481 7 48 125 82 1 125 5
94 Silesianu ślůnski szl 54 178 66 896 339 292 3 19 690 36 0 0
95 Islandés íslenska is 53 071 137 713 1 720 948 19 80 456 133 3 191 32
96 Tagalu Tagalog tl 48 590 230 035 1 866 839 11 114 937 149 1 897 113
97 Lombardu lumbaart lmo 47 914 113 837 1 048 891 8 33 797 40 4 437 17
98 Chuvasiu Чӑвашла cv 46 374 87 670 708 707 3 28 783 47 537 6
99 Frisón occidental Frysk fy 46 114 141 470 1 041 648 8 40 379 67 7 281 31
100 Curdu kurdî ku 43 783 90 536 907 310 3 47 152 93 567 11
101 Chinu vu 吴语 wuu 42 662 55 366 288 085 4 72 940 46 176 0
102 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 40 478 146 527 841 815 5 85 382 101 690 39
103 Aragonés aragonés an 40 363 121 906 1 753 159 6 62 988 77 1 495 59
104 Zazaki Zazaki diq 40 020 60 180 476 688 5 22 496 28 209 2
105 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 36 138 127 058 568 290 9 37 989 101 1 545 28
106 Curdu (Soraní) کوردی ckb 33 808 158 833 816 878 7 46 096 123 1 313 70
107 Yoruba Yorùbá yo 33 416 57 898 541 028 3 22 693 68 172 5
108 Nepales नेपाली ne 32 056 100 934 1 025 081 7 53 787 104 1 243 47
109 Bávaru Boarisch bar 31 638 114 972 795 590 4 58 232 71 1 319 48
110 Ido Ido io 30 326 45 394 970 423 5 31 319 68 0 5
111 Guyaratín ગુજરાતી gu 29 515 110 117 788 397 3 63 424 106 0 53
112 Alemánicu Alemannisch als 27 889 67 830 994 049 10 85 087 79 565 30
113 Canarés ಕನ್ನಡ kn 26 877 125 156 1 046 557 5 69 949 121 2 486 112
114 Sicilianu sicilianu scn 26 175 55 568 730 580 6 38 575 37 1 407 17
115 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 087 62 454 846 717 3 22 138 28 47 30
116 Interlingua interlingua ia 23 193 37 059 636 734 7 41 294 39 4 6
117 Quechua Runa Simi qu 22 895 55 587 645 568 3 25 474 49 0 24
118 Mongol монгол mn 20 747 93 700 670 807 5 71 687 95 1 474 89
119 Cingalés සිංහල si 17 278 76 887 486 062 3 52 778 112 3 150 75
120 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 905 28 706 352 117 5 22 828 28 109 6
121 Navajo Diné bizaad nv 16 757 30 082 268 315 3 13 855 14 632 6
122 Megrelianu მარგალური xmf 16 391 33 053 162 034 3 15 549 35 0 5
123 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 753 70 538 426 586 5 28 549 61 125 73
124 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 504 31 058 87 506 4 17 575 26 4 3
125 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 398 31 686 560 042 7 24 015 34 347 20
126 Ilocanu Ilokano ilo 15 390 66 104 375 878 2 15 172 20 0 62
127 Kotava Kotava avk 15 346 18 625 72 683 5 1 724 30 0 0
128 Yiddish ייִדיש yi 15 247 43 715 569 584 3 41 728 46 1 062 45
129 Amáricu አማርኛ am 14 962 45 952 364 809 2 35 506 46 1 769 34
130 Napolitanu Napulitano nap 14 680 23 575 662 867 3 25 717 26 281 10
131 Sindhi سنڌي sd 14 625 53 455 225 977 4 14 095 35 120 30
132 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 139 18 828 193 555 1 11 408 13 0 1
133 Frisón septentrional Nordfriisk frr 13 883 36 102 209 785 5 16 170 26 1 249 15
134 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 758 35 215 375 333 4 21 658 39 133 26
135 Osetiu Ирон os 13 686 51 466 494 115 3 21 050 32 167 73
136 Maithili मैथिली mai 13 680 37 610 225 667 6 10 373 33 115 18
137 Feroés føroyskt fo 13 615 39 951 365 072 4 25 018 33 0 34
138 Limburgués Limburgs li 13 478 64 945 450 143 7 24 613 28 623 101
139 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 468 29 453 210 924 1 14 080 12 467 10
140 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 315 29 594 156 828 3 26 136 33 264 8
141 Sakha саха тыла sah 13 273 45 676 368 309 3 20 426 35 1 765 48
142 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 876 34 225 146 589 3 21 283 23 2 667 12
143 Achenés Acèh ace 12 510 26 642 135 599 3 22 134 24 0 6
144 Pashtu پښتو ps 12 386 47 449 269 391 2 24 703 42 1 635 45
145 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 11 880 17 687 46 459 2 2 659 13 0 1
146 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 521 65 904 460 781 5 32 419 150 445 156
147 Valón walon wa 11 200 26 462 380 288 4 20 557 26 693 27
148 Bicolano central Bikol Central bcl 11 198 22 214 209 510 4 17 608 62 871 9
149 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 11 184 29 450 159 614 2 16 000 39 0 14
150 Ḥausa Hausa ha 10 958 19 872 104 820 5 14 242 131 0 3
151 Chinu clásicu 文言 zh-classical 10 944 90 634 367 890 7 89 495 61 0 215
152 Ligur Ligure lij 10 667 25 177 217 698 6 13 013 33 2 16
153 Hill Mari кырык мары mrj 10 288 17 883 98 737 1 9 327 18 0 3
154 Meadow Mari олык марий mhr 10 236 26 093 182 111 2 12 163 24 0 17
155 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 932 39 143 265 278 2 27 155 34 193 59
156 Zulú isiZulu zu 9 469 22 282 89 078 2 15 382 27 0 7
157 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 9 432 22 659 47 060 2 2 512 31 60 4
158 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 416 18 087 120 652 1 28 446 30 0 6
159 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 304 17 608 138 845 2 10 160 13 290 6
160 Asamés অসমীয়া as 9 017 64 516 289 177 4 30 450 119 1 541 170
161 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 8 989 19 515 182 350 4 5 474 28 0 13
162 Pampangu Kapampangan pam 8 858 21 407 294 150 2 18 268 27 403 28
163 Balinés Bali ban 8 704 19 467 82 282 3 3 164 34 12 6
164 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 440 10 370 48 485 1 5 219 8 0 0
165 Occidental Interlingue ie 8 358 11 830 142 937 2 15 232 23 0 2
166 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 8 303 29 914 259 304 4 33 179 47 1 101 59
167 Rusinu русиньскый rue 8 146 16 903 126 166 1 22 528 21 87 9
168 Sami septentrional davvisámegiella se 7 763 20 539 298 209 6 24 371 30 0 39
169 Bihari भोजपुरी bh 7 540 63 690 697 323 2 26 269 42 53 607
170 West Flemish West-Vlams vls 7 439 20 793 306 713 5 22 730 24 480 48
171 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 7 268 18 422 313 682 7 23 549 20 578 40
172 Maorí Māori mi 7 212 13 016 151 083 2 14 875 21 0 8
173 Shona chiShona sn 7 210 14 941 88 241 1 13 766 27 0 7
174 Sardu sardu sc 7 064 15 362 171 652 4 19 927 34 145 15
175 Náhuatl Nāhuatl nah 7 000 18 530 461 781 3 19 477 26 175 68
176 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 664 28 629 141 999 1 13 238 33 0 54
177 Chinu gan 贛語 gan 6 451 33 486 393 525 3 36 363 14 146 206
178 Idioma erzya эрзянь myv 6 450 22 385 132 060 3 10 850 25 0 36
179 Santali Santhali sat 6 315 14 631 77 544 3 3 972 36 0 9
180 Idioma guilakí گیلکی glk 6 312 13 212 58 803 3 13 234 18 807 5
181 Somalín Soomaaliga so 6 243 22 709 213 812 2 28 862 75 0 65
182 Cabiliu Taqbaylit kab 6 199 15 489 104 085 3 10 982 22 0 15
183 Corsu corsu co 6 001 14 324 374 076 2 18 248 33 0 50
184 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 964 17 338 138 753 1 24 121 24 0 29
185 Turcomanu Türkmençe tk 5 935 14 465 217 020 1 22 120 38 319 31
186 Abḥasiu Аҧсшәа ab 5 888 20 186 114 246 2 16 174 25 9 33
187 Võro Võro fiu-vro 5 803 11 249 173 066 4 12 225 21 201 14
188 Komi коми kv 5 449 15 843 135 980 1 12 239 20 0 31
189 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 385 8 647 184 497 3 14 368 25 0 8
190 Picardu Picard pcd 5 185 10 193 67 120 3 14 176 25 49 6
191 Franco-provenzal arpetan frp 5 142 13 481 205 973 2 13 481 21 0 40
192 Idioma udmurtu удмурт udm 5 086 16 212 117 160 4 12 709 21 9 35
193 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 5 071 14 477 151 503 1 18 106 23 282 36
194 Manx Gaelg gv 5 045 16 974 299 317 3 16 921 23 181 99
195 Llingua aymara Aymar aru ay 4 903 8 549 93 365 1 14 288 23 0 6
196 meitei ꯃꯤꯇꯩ ꯂꯣꯟ mni 4 788 8 341 31 102 1 699 20 0 2
197 Zelandés Zeêuws zea 4 754 9 019 111 288 3 11 097 13 1 10
198 Córnicu kernowek kw 4 639 10 219 187 475 1 12 636 29 0 27
199 Normandu Nouormand nrm 4 577 9 952 217 243 2 11 580 10 0 30
200 Árabe marroquín اللهجة المغربي ary 4 276 9 721 78 600 4 3 202 42 7 13
201 Lezgianu лезги lez 4 204 12 323 84 313 3 8 890 23 10 26
202 Guaraní Avañe'ẽ gn 4 175 9 914 115 674 2 15 074 27 0 22
203 Maltés Malti mt 4 139 17 566 268 170 5 18 616 35 1 148 161
204 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 4 125 6 411 36 658 2 7 322 22 0 2
205 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 046 10 589 119 484 4 11 762 20 438 30
206 Mirandés Mirandés mwl 3 859 10 146 97 769 1 11 422 14 0 26
207 Lao ລາວ lo 3 828 11 821 91 070 1 13 936 20 0 34
208 Romanche rumantsch rm 3 719 9 173 159 721 3 17 095 18 51 37
209 Saraiki سرائیکی skr 3 681 4 100 22 765 1 687 11 0 0
210 Banjar Bahasa Banjar bjn 3 667 19 638 71 787 2 11 529 22 1 69
211 Carelianu Livvinkarjala olo 3 621 9 600 30 282 2 5 244 24 0 9
212 Xudeoespañol Ladino lad 3 583 12 895 207 074 5 18 374 21 23 108
213 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 543 8 875 205 483 3 7 730 13 0 52
214 Friulanu furlan fur 3 459 8 048 168 246 2 12 269 21 318 37
215 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 448 10 232 57 832 1 7 333 15 0 22
216 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 334 15 913 201 796 2 112 863 37 300 181
217 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 301 11 148 141 932 1 16 231 25 0 72
218 Doteli डोटेली dty 3 300 18 321 235 923 3 4 705 11 3 267
219 Estremeñu estremeñu ext 3 287 7 364 113 494 1 15 001 26 0 24
220 Tuvanu тыва дыл tyv 3 270 10 210 41 250 1 7 247 29 0 18
221 Lingala lingála ln 3 227 8 448 120 731 4 10 895 12 32 37
222 Sami inari Anarâškielâ smn 3 168 9 206 42 651 7 1 238 16 0 17
223 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 151 8 059 107 532 2 12 680 14 0 32
224 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 3 009 10 762 123 796 2 22 062 22 933 76
225 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 909 10 507 1 601 902 3 20 215 13 0 1 040
226 Gagauz Gagauz gag 2 798 6 507 66 185 1 11 287 16 0 18
227 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 731 6 879 89 029 4 9 715 8 0 30
228 Buriatu буряад bxr 2 689 9 527 59 459 2 12 549 17 0 40
229 Pali पालि pi 2 561 4 540 99 599 1 6 054 5 0 13
230 Pangasinense Pangasinan pag 2 558 8 700 71 774 1 7 016 13 0 48
231 Avar авар av 2 539 11 732 75 466 2 12 235 16 0 84
232 Awadhi ქართული awa 2 432 5 330 23 869 1 1 214 8 0 6
233 atayal atayal tay 2 406 2 741 48 369 2 593 19 0 0
234 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 2 375 5 324 95 214 1 13 742 21 0 28
235 Igbo Igbo ig 2 188 7 132 69 423 2 11 883 31 0 50
236 Papiamentu Papiamentu pap 2 174 5 411 80 140 5 12 335 24 0 33
237 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 2 119 5 762 76 575 1 9 932 32 0 39
238 Calmucu хальмг xal 2 092 11 327 82 952 1 8 637 24 0 143
239 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 044 14 309 105 713 2 8 983 14 0 266
240 Sakizaya Sakizaya szy 1 970 5 167 120 714 1 1 826 24 0 62
241 Zhuanganu Vahcuengh za 1 963 4 121 38 966 1 8 967 7 0 11
242 Alemán de Pennsylvania Deitsch pdc 1 924 5 810 104 590 1 28 354 17 0 73
243 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 904 5 014 44 528 1 9 423 15 3 24
244 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 838 9 161 44 878 2 2 521 15 19 78
245 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 773 6 314 94 673 2 17 508 11 0 98
246 Tonganu lea faka-Tonga to 1 753 5 104 40 188 2 8 337 7 11 29
247 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 683 3 286 15 008 2 3 176 14 0 4
248 Xamaicanu Patois jam 1 668 2 960 20 285 1 6 261 12 0 4
249 Wolof Wolof wo 1 647 5 335 103 803 3 13 009 15 0 98
250 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 642 5 883 85 547 1 11 247 11 0 97
251 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 607 4 521 83 102 2 10 229 17 4 60
252 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 592 6 722 43 339 2 8 442 15 0 67
253 Atikamekw Atikamekw atj 1 570 2 632 13 675 6 3 111 5 0 2
254 Novial Novial nov 1 509 4 402 175 883 3 10 066 10 0 147
255 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 501 3 056 20 184 1 7 228 9 0 7
256 Tetun tetun tet 1 485 3 857 64 554 2 8 199 10 0 43
257 Tulu ತುಳು tcy 1 451 7 216 92 041 2 4 313 17 0 201
258 Akan Akan ak 1 418 3 517 25 359 1 10 820 22 0 16
259 Xudeoespañol Ladin lld 1 373 2 016 19 666 1 1 192 15 0 2
260 Luganda Luganda lg 1 315 4 616 25 958 1 6 406 15 0 35
261 Lojban Lojban jbo 1 273 5 667 110 825 3 13 902 12 0 233
262 Bislama Bislama bi 1 256 3 031 38 852 1 11 114 23 0 26
263 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 255 3 994 203 191 1 12 245 10 0 242
264 Lak лакку lbe 1 233 13 626 47 107 1 7 280 11 0 349
265 Moksha мокшень mdf 1 232 8 107 53 609 3 7 849 11 0 206
266 Kikongo Kongo kg 1 229 2 865 43 296 2 9 049 14 0 27
267 Tahitianu reo tahiti ty 1 214 2 980 52 707 2 6 408 9 0 37
268 Xhosa isiXhosa xh 1 210 3 789 32 850 1 10 582 10 0 39
269 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 1 178 3 320 34 316 1 7 560 11 0 34
270 Sranan Sranantongo srn 1 087 2 696 38 528 1 6 511 7 0 31
271 Oromu Oromoo om 1 069 3 666 36 996 1 8 496 9 0 60
272 seediq seediq trv 1 050 1 986 68 526 2 602 29 0 27
273 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 1 046 2 541 15 995 1 1 570 7 0 13
274 en:Latgalian latgaļu ltg 1 009 3 207 35 035 1 6 112 9 0 52
275 Samoanu Gagana Samoa sm 1 009 3 124 41 440 1 8 945 10 0 58
276 N'ko ߒߞߏ nqo 972 1 973 7 867 1 1 976 11 0 4
277 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 968 3 792 45 445 1 19 853 15 0 102
278 Nias Li Niha nia 966 2 503 11 425 2 655 16 0 12
279 Mon ဘာသာ မန် mnw 894 3 906 29 735 3 1 882 16 0 86
280 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 874 3 244 42 824 1 9 547 15 0 97
281 Twi Twi tw 847 2 479 23 262 1 10 610 39 0 35
282 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 843 3 735 44 641 2 16 247 10 0 141
283 Sesotho Sesotho st 820 2 645 25 357 1 8 581 15 0 47
284 Groenlandés kalaallisut kl 810 2 885 74 043 3 11 388 13 0 168
285 Madurese Madhurâ mad 791 1 496 7 217 1 823 8 0 4
286 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 770 5 223 78 897 2 21 265 16 0 505
287 Chichewa Chi-Chewa ny 769 3 315 23 722 1 7 887 13 0 78
288 Tswana Setswana tn 721 2 892 24 443 1 8 323 13 0 77
289 Bambara bamanankan bm 719 3 111 39 676 2 9 077 15 0 141
290 Tsonga Xitsonga ts 709 3 732 36 105 2 8 029 9 0 176
291 Romaní Romani rmy 691 2 705 49 159 1 15 360 18 0 154
292 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 679 3 329 39 920 2 8 329 20 0 183
293 Vienda Tshivenda ve 633 2 072 18 610 1 6 335 6 0 46
294 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 622 2 206 23 800 1 9 697 8 0 70
295 Kirundi Kirundi rn 618 2 379 21 310 1 7 926 21 0 73
296 Tumbuka chiTumbuka tum 598 2 089 23 014 1 6 529 5 0 68
297 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 566 3 100 43 622 2 15 430 15 0 282
298 Suazi SiSwati ss 539 2 346 37 555 3 6 992 9 0 180
299 Chamorru Chamoru ch 525 2 462 21 478 1 13 207 16 0 119
300 altái алтай тил alt 515 1 924 26 621 2 813 16 0 104
301 Pontic Ποντιακά pnt 478 2 025 34 750 1 8 671 10 0 180
302 Adigué адыгабзэ ady 432 2 690 10 675 1 5 104 15 0 108
303 Ewé eʋegbe ee 380 3 025 49 050 2 12 298 19 0 786
304 Fula Fulfulde ff 356 2 233 22 410 2 7 084 8 0 279
305 Iñupiaq Iñupiak ik 320 2 399 36 062 1 7 253 11 0 634
306 Dinka Thuɔŋjäŋ din 307 1 077 6 926 1 5 126 13 0 40
307 Sangu Sängö sg 277 1 963 20 242 2 5 454 9 0 382
308 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 222 2 072 28 426 1 8 347 11 0 953
309 Tigriña ትግርኛ ti 213 2 547 22 951 2 7 644 9 0 1 082
310 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 154 2 133 36 335 2 15 238 14 0 2 813
311 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 2 383 2 0 39 425
312 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 220 1 1 808 0 0 22 176
313 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 2 139 0 0 52 144
314 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 375 0 0 23 537
315 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 2 030 0 0 237 006
316 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 574 0 0 51 771
317 Afar Qafár af aa 1 510 4 685 1 4 059 1 0 2 379 989
318 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 1 236 140 060 1 5 035 3 0 32 774 633
319 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 603 1 2 347 2 0 407 170
320 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 483 1 3 760 1 0 0
321 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 5 463 2 0 0
Total 56 937 258 233 825 714 -1 284 538 172 3 848[5] 97 279 098 291 733 2 658 307 124

Ver tamiénEditar

NotesEditar

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
     
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternosEditar