Llista de Wikipedies

artículu de llista de Wikimedia

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente (última anovación 2021-10-27 01:30)

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 6 400 486 54 510 030 1 047 316 804 1 077 42 444 735 124 416 895 899 1 086
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 6 034 897 10 833 445 33 286 075 6 83 650 164 0 2
3 Suecu svenska sv 2 909 593 6 741 975 49 699 907 64 794 560 2 316 0 13
4 Alemán Deutsch de 2 626 642 7 276 639 215 272 146 188 3 797 506 17 678 129 906 93
5 Francés français fr 2 369 570 11 578 643 187 007 862 159 4 215 538 18 093 65 666 244
6 Neerlandés Nederlands nl 2 069 818 4 382 307 60 075 649 37 1 171 177 3 718 20 17
7 Rusu русский ru 1 765 108 6 724 162 117 169 961 77 3 057 187 11 088 233 502 138
8 Español español es 1 726 299 7 522 511 138 851 982 66 6 364 988 15 198 0 208
9 Italianu italiano it 1 723 039 7 234 581 123 413 857 119 2 178 259 7 610 142 562 175
10 Polacu polski pl 1 494 229 3 449 402 64 706 257 105 1 130 069 4 268 265 32
11 Árabe exipcianu مصرى arz 1 352 092 1 604 581 5 769 228 7 165 371 187 1 454 0
12 Xaponés 日本語 ja 1 297 029 3 821 777 86 019 685 40 1 851 244 15 111 38 064 85
13 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 269 646 19 316 746 66 452 667 21 831 573 2 957 23 398 695
14 Samareñu Winaray war 1 265 533 2 881 038 6 239 489 3 49 761 80 42 4
15 Chinu 中文 zh 1 237 615 6 778 255 68 076 674 65 3 147 883 8 261 57 654 201
16 Árabe العربية ar 1 141 083 7 483 534 55 595 121 27 2 148 436 5 198 47 597 230
17 Ucraín українська uk 1 120 102 3 897 833 33 600 987 45 580 023 3 071 111 853 53
18 Portugués Idioma português pt 1 075 960 5 233 348 62 131 983 67 2 664 308 9 038 57 364 177
19 Persa فارسی fa 843 570 5 129 506 33 386 559 37 1 068 371 5 491 77 965 168
20 Catalán ca ca 689 506 1 710 081 28 449 609 21 400 301 1 444 14 347 36
21 Serbiu српски / srpski sr 650 749 3 928 770 24 079 076 21 293 435 790 34 342 156
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 601 072 3 016 608 19 294 272 41 1 284 616 3 026 52 591 103
23 Noruegu (Bokmål) norsk no 567 572 1 610 811 21 930 024 37 535 120 1 274 5 46
24 Coreanu 한국어 ko 556 966 2 572 111 30 493 705 25 705 704 2 134 12 175 155
25 Finlandés suomi fi 518 579 1 369 702 20 021 793 30 493 845 1 712 65 730 39
26 Húngaru magyar hu 493 531 1 409 825 24 272 215 28 486 974 1 624 8 034 59
27 Checu čeština cs 490 687 1 346 015 20 542 311 35 552 922 2 028 1 46
28 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 455 744 4 641 438 41 207 350 12 166 009 181 10 275 749
29 Chechenu нохчийн ce 439 337 819 319 6 890 878 3 27 339 41 304 6
30 Turcu Türkçe tr 435 049 2 137 914 26 346 856 25 1 339 845 2 744 36 330 189
31 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 430 943 1 060 648 3 107 750 6 49 932 91 362 6
32 Rumanu Idioma rumanu ro 423 993 2 530 315 14 546 599 19 566 193 935 111 464 142
33 Vascu euskara eu 381 668 786 894 8 728 013 12 128 310 385 0 13
34 Malayu Bahasa Melayu ms 354 543 989 309 5 334 535 14 283 207 634 19 615 17
35 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 320 196 460 270 3 192 443 6 39 393 91 5 649 1
36 Esperantu Esperanto eo 305 383 671 678 7 300 167 16 189 009 338 7 018 16
37 Hebréu עברית he 305 022 1 275 334 32 377 959 37 900 240 2 985 70 814 257
38 Armeniu Հայերեն hy 288 668 971 973 8 113 556 11 114 816 508 10 997 47
39 Búlgaru български bg 276 037 613 970 11 134 434 26 296 387 788 561 27
40 Danés dansk da 270 321 884 009 10 861 243 24 414 989 797 0 63
41 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 240 931 565 889 1 492 778 6 32 881 110 230 5
42 Eslovacu slovenčina sk 237 843 537 134 7 236 980 9 208 875 506 0 21
43 kazaquistanín қазақша kk 229 326 574 726 2 931 699 18 112 749 211 10 441 12
44 Minangkabau Baso Minangkabau min 224 831 337 050 2 059 842 6 14 410 55 173 2
45 Estoniu eesti et 222 726 529 125 5 975 229 33 157 316 601 736 21
46 Bielorrusu беларуская be 210 231 623 467 3 943 164 10 110 627 264 3 235 24
47 Croata hrvatski hr 210 024 435 837 6 117 220 14 263 100 565 20 665 16
48 Lituanu lietuvių lt 200 229 488 549 6 377 344 10 157 657 339 23 428 27
49 Griegu Ελληνικά el 198 566 595 039 9 092 518 22 342 906 1 011 18 144 61
50 Inglés simple Simple English simple 197 795 646 171 7 818 828 17 1 142 563 1 262 36 62
51 Azerbaixanu azərbaycanca az 179 740 486 046 6 173 924 15 233 202 793 23 883 37
52 Gallegu galego gl 177 230 442 221 5 889 814 7 120 336 236 2 146 30
53 Eslovenu slovenščina sl 173 975 427 304 5 580 485 24 204 894 347 8 296 28
54 Urdu اردو ur 165 463 952 665 4 778 185 11 136 630 227 11 524 114
55 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 159 966 367 149 3 330 958 14 115 292 158 16 15
56 Xeorxanu ქართული ka 157 140 446 131 4 258 132 4 135 006 234 14 889 32
57 Hindi हिन्दी hi 150 169 1 136 648 5 347 340 7 658 586 1 269 3 498 203
58 Tailandés ไทย th 142 007 914 274 9 700 152 16 411 376 1 068 27 682 314
59 Tamil தமிழ் ta 141 815 446 358 3 294 443 34 196 557 308 8 043 34
60 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 140 137 633 754 2 356 019 11 65 706 203 1 686 46
61 Llatín Latina la 136 268 272 835 3 639 208 21 148 159 147 0 13
62 Galés Cymraeg cy 133 789 270 273 10 998 537 16 69 131 107 11 359 42
63 Asturianu asturianu ast 128 327 222 997 3 416 116 10 94 954 134 0 8
64 Volapük Volapük vo 127 007 259 573 3 260 080 2 30 694 30 0 14
65 Cantonés 粵語 zh-yue 120 551 266 695 1 716 509 13 227 374 371 2 525 9
66 Macedoniu македонски mk 117 580 499 629 4 661 526 12 97 557 205 8 616 99
67 Bengalí বাংলা bn 114 276 932 235 5 484 627 13 349 228 1 181 13 963 301
68 Letón latviešu lv 109 298 445 830 3 486 476 13 101 568 274 25 375 74
69 Taxiku тоҷикӣ tg 104 685 256 754 1 269 474 6 33 308 64 475 10
70 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 102 506 205 290 711 736 4 95 827 138 2 899 3
71 Afrikaans Afrikaans af 100 717 366 660 2 456 342 16 141 362 175 9 545 47
72 Malgax Malagasy mg 94 256 244 171 1 038 211 3 26 935 48 3 11
73 Bosniu bosanski bs 87 884 361 819 3 356 742 9 136 970 169 5 507 90
74 Occitanu occitan oc 86 953 154 817 2 282 954 4 45 784 88 916 9
75 Albanés shqip sq 84 181 254 751 2 292 140 12 135 989 283 4 716 37
76 Baxu saxón Plattdüütsch nds 82 761 157 668 981 144 4 45 789 55 0 5
77 Marathi मराठी mr 81 175 270 125 1 961 388 10 137 356 187 19 142 39
78 Idioma kirguís Кыргызча ky 80 884 109 097 392 540 3 30 332 72 2 688 0
79 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 76 268 218 088 2 259 891 4 71 426 126 1 766 36
80 Idioma malabar മലയാളം ml 75 930 471 219 3 622 605 15 154 908 434 6 744 208
81 Idioma telugu తెలుగు te 73 378 294 201 3 368 260 13 108 490 201 15 597 104
82 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 351 196 899 848 079 2 23 832 29 0 13
83 Bretón brezhoneg br 70 189 137 185 1 908 867 3 65 959 93 5 398 13
84 Venecianu vèneto vec 68 680 138 632 1 088 117 5 29 991 39 724 8
85 Suaḥili Kiswahili sw 67 955 137 496 1 192 972 14 49 896 133 2 263 9
86 Piamontés Piemontèis pms 65 859 100 857 852 884 4 24 120 22 2 070 2
87 Xavanés Basa Jawa jv 64 493 169 072 1 569 854 6 50 100 124 5 431 24
88 Panyabí occidental پنجابی pnb 64 060 108 565 592 393 2 30 004 52 238 3
89 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 63 490 77 285 790 851 3 26 641 48 0 0
90 Sondanés Basa Sunda su 60 977 96 634 617 049 7 26 798 55 545 2
91 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 60 278 129 532 2 357 866 5 52 201 64 2 276 24
92 Baskir башҡортса ba 58 805 165 673 1 087 401 6 32 768 119 1 425 22
93 Irlandés Gaeilge ga 55 747 92 269 1 014 866 7 49 102 94 1 116 5
94 Silesianu ślůnski szl 54 438 67 251 340 256 3 20 125 30 0 0
95 Islandés íslenska is 53 343 138 375 1 729 014 19 81 851 156 3 198 32
96 Curdu kurdî ku 50 185 103 962 1 054 212 3 48 068 73 565 12
97 Lombardu lumbaart lmo 49 441 116 452 1 059 302 8 34 689 46 4 437 17
98 Chuvasiu Чӑвашла cv 46 899 89 592 721 851 3 29 291 42 537 7
99 Frisón occidental Frysk fy 46 829 144 010 1 051 745 9 41 085 47 7 365 31
100 Tagalu Tagalog tl 43 251 229 598 1 898 480 11 117 059 143 1 897 153
101 Chinu vu 吴语 wuu 42 681 55 441 288 955 4 74 295 44 176 0
102 Aragonés aragonés an 40 554 122 457 1 758 547 6 64 077 72 1 495 59
103 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 40 449 146 683 848 010 5 87 479 103 690 40
104 Zazaki Zazaki diq 40 058 60 321 479 470 5 22 995 29 209 2
105 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 36 539 128 411 580 250 9 38 954 85 1 548 29
106 Curdu (Soraní) کوردی ckb 35 017 164 176 854 373 7 47 157 121 1 398 71
107 Yoruba Yorùbá yo 33 484 58 039 542 814 3 23 189 61 172 5
108 Nepales नेपाली ne 32 060 101 386 1 035 853 7 54 889 95 1 253 48
109 Bávaru Boarisch bar 31 705 116 006 801 120 4 59 370 59 1 319 49
110 Ido Ido io 30 553 45 659 975 031 5 31 801 48 0 5
111 Guyaratín ગુજરાતી gu 29 720 111 974 799 363 3 64 693 83 0 55
112 Alemánicu Alemannisch als 28 008 68 070 996 934 10 86 607 84 565 30
113 Canarés ಕನ್ನಡ kn 27 426 126 612 1 080 761 4 71 302 160 2 473 112
114 Sicilianu sicilianu scn 26 184 55 587 731 117 6 39 175 36 1 407 17
115 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 088 62 476 846 901 3 22 476 20 47 30
116 Interlingua interlingua ia 23 245 37 111 638 011 7 41 998 35 4 6
117 Quechua Runa Simi qu 22 945 55 670 646 093 3 25 892 39 0 24
118 Mongol монгол mn 20 872 94 578 678 355 5 72 969 89 1 474 89
119 Cingalés සිංහල si 17 493 77 433 490 670 3 54 201 106 3 104 74
120 Navajo Diné bizaad nv 17 317 30 761 270 595 3 14 110 13 636 5
121 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 916 28 727 352 357 5 23 131 24 109 6
122 Kotava Kotava avk 16 887 20 433 76 817 5 2 018 21 0 0
123 Megrelianu მარგალური xmf 16 687 33 392 165 970 3 15 881 28 0 5
124 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 866 71 254 435 201 5 29 307 48 125 74
125 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 538 31 753 561 601 7 24 389 24 347 19
126 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 509 31 070 87 727 4 17 890 27 0 3
127 Ilocanu Ilokano ilo 15 349 69 830 389 225 2 15 417 21 0 70
128 Yiddish ייִדיש yi 15 290 43 812 570 895 3 42 439 43 1 062 45
129 Amáricu አማርኛ am 14 986 46 263 366 498 2 36 278 43 1 992 35
130 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 776 19 499 197 172 1 11 607 21 0 1
131 Sindhi سنڌي sd 14 756 54 874 230 290 4 14 485 33 128 31
132 Napolitanu Napulitano nap 14 688 23 594 663 184 3 26 141 27 281 10
133 Frisón septentrional Nordfriisk frr 14 387 37 306 214 453 5 16 561 23 1 274 15
134 Osetiu Ирон os 14 211 53 648 501 462 3 21 365 28 164 72
135 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 761 35 227 375 645 4 21 982 28 133 26
136 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 717 30 156 212 163 2 14 265 14 467 10
137 Maithili मैथिली mai 13 689 37 987 226 694 6 10 679 26 115 19
138 Feroés føroyskt fo 13 632 39 992 365 687 4 25 459 32 0 34
139 Limburgués Limburgs li 13 509 65 026 450 742 7 25 018 23 623 101
140 Sakha саха тыла sah 13 438 46 117 370 065 3 20 788 35 1 765 47
141 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 370 30 016 158 587 3 26 893 36 268 8
142 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 941 34 480 148 238 3 21 743 29 2 713 12
143 Ḥausa Hausa ha 12 863 22 948 121 077 5 15 259 159 0 3
144 Achenés Acèh ace 12 520 26 695 135 983 3 22 655 33 0 7
145 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 12 444 31 000 162 083 2 16 363 25 0 12
146 Pashtu پښتو ps 12 381 48 649 272 419 1 25 717 58 1 677 48
147 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 12 218 18 250 47 223 2 2 973 17 0 1
148 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 533 66 776 462 081 5 33 156 32 445 159
149 Bicolano central Bikol Central bcl 11 434 25 096 216 861 3 18 066 49 871 12
150 Valón walon wa 11 294 26 654 382 059 4 20 917 19 646 27
151 Chinu clásicu 文言 zh-classical 11 035 91 994 370 678 6 90 675 61 0 217
152 Ligur Ligure lij 10 791 25 925 223 555 7 13 346 31 2 17
153 Zulú isiZulu zu 10 421 23 572 94 071 2 15 877 27 0 6
154 Hill Mari кырык мары mrj 10 289 18 054 98 973 1 9 469 13 0 3
155 Meadow Mari олык марий mhr 10 260 26 300 182 471 1 12 364 21 0 17
156 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 10 103 39 881 266 782 2 27 703 46 193 58
157 Balinés Bali ban 10 016 21 918 96 349 3 3 661 37 31 6
158 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 9 799 23 571 49 298 2 2 688 15 60 4
159 Asamés অসমীয়া as 9 724 67 970 304 766 4 31 379 99 1 585 161
160 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 421 18 103 120 759 1 28 890 24 0 6
161 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 305 17 625 139 434 2 10 322 10 290 6
162 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 9 076 19 820 186 543 4 5 852 29 0 13
163 Pampangu Kapampangan pam 8 867 21 420 294 585 2 18 513 21 403 28
164 Occidental Interlingue ie 8 464 11 963 144 868 2 15 560 31 0 2
165 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 441 10 378 48 659 1 5 338 8 0 0
166 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 8 351 30 452 264 111 5 33 854 62 1 100 61
167 Rusinu русиньскый rue 8 199 17 099 127 674 1 23 043 20 87 9
168 Sami septentrional davvisámegiella se 7 772 20 619 298 940 6 24 822 21 0 40
169 Bihari भोजपुरी bh 7 559 64 538 699 199 2 27 029 40 53 616
170 West Flemish West-Vlams vls 7 485 20 909 307 111 5 23 238 28 480 47
171 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 7 444 19 578 317 056 7 24 081 26 577 43
172 Shona chiShona sn 7 357 15 134 89 884 1 14 180 24 0 7
173 Maorí Māori mi 7 248 13 160 151 801 2 15 292 22 0 8
174 Sardu sardu sc 7 107 15 778 173 489 4 20 397 33 145 16
175 Náhuatl Nāhuatl nah 7 037 18 925 466 584 3 19 789 24 175 70
176 Somalín Soomaaliga so 6 790 23 624 221 351 2 29 531 79 0 58
177 Santali Santhali sat 6 719 15 627 82 556 3 4 396 27 0 9
178 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 683 29 157 144 141 1 13 526 25 0 56
179 Idioma erzya эрзянь myv 6 584 23 018 133 432 3 11 057 22 0 36
180 Chinu gan 贛語 gan 6 464 33 515 393 675 3 36 848 22 146 206
181 Idioma guilakí گیلکی glk 6 374 13 459 59 778 3 13 464 15 807 5
182 Cabiliu Taqbaylit kab 6 218 15 528 104 360 3 11 243 19 0 15
183 Turcomanu Türkmençe tk 6 176 14 911 220 595 1 22 703 51 319 30
184 Corsu corsu co 6 071 14 484 376 913 2 18 609 28 0 50
185 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 963 17 388 139 071 1 24 622 23 0 29
186 Võro Võro fiu-vro 5 920 11 463 173 788 4 12 413 22 201 13
187 Abḥasiu Аҧсшәа ab 5 837 20 403 115 444 2 16 517 21 9 35
188 meitei ꯃꯤꯇꯩ ꯂꯣꯟ mni 5 740 10 456 36 036 1 1 046 28 0 2
189 Komi коми kv 5 465 16 041 136 405 1 12 472 20 0 32
190 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 398 8 683 184 960 3 14 618 15 0 8
191 Picardu Picard pcd 5 262 10 307 67 463 3 14 525 23 49 6
192 Franco-provenzal arpetan frp 5 165 13 765 207 098 2 13 753 25 0 42
193 Idioma udmurtu удмурт udm 5 115 16 454 117 729 4 12 926 20 9 35
194 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 5 097 14 555 151 947 1 18 451 19 282 36
195 Manx Gaelg gv 5 048 16 984 299 417 3 17 174 18 181 99
196 Llingua aymara Aymar aru ay 5 004 8 640 93 933 1 14 504 29 0 6
197 Córnicu kernowek kw 4 853 10 675 190 679 2 12 888 33 6 26
198 Zelandés Zeêuws zea 4 761 9 057 111 796 3 11 331 14 1 10
199 Árabe marroquín اللهجة المغربي ary 4 713 29 019 128 308 5 3 889 34 11 118
200 Normandu Nouormand nrm 4 585 9 966 217 379 2 11 764 12 0 30
201 Banjar Bahasa Banjar bjn 4 434 21 077 74 152 2 11 872 19 1 50
202 Guaraní Avañe'ẽ gn 4 421 10 373 117 243 2 15 375 34 0 20
203 Maltés Malti mt 4 294 17 976 272 263 5 18 935 25 1 146 154
204 Lezgianu лезги lez 4 218 12 416 84 661 3 9 107 14 10 26
205 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 4 143 6 500 36 912 2 7 781 19 0 2
206 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 049 10 592 119 880 4 11 917 7 438 30
207 Lao ລາວ lo 3 880 11 951 91 836 1 14 276 36 0 33
208 Mirandés Mirandés mwl 3 865 10 162 97 968 1 11 613 12 0 26
209 Saraiki سرائیکی skr 3 781 4 215 23 395 1 823 8 0 0
210 Romanche rumantsch rm 3 721 9 193 160 457 3 17 378 17 51 38
211 Carelianu Livvinkarjala olo 3 686 9 838 30 883 2 5 446 9 0 9
212 Sami inari Anarâškielâ smn 3 669 10 869 49 222 7 1 463 20 0 17
213 Xudeoespañol Ladino lad 3 606 12 947 207 691 5 18 686 20 23 108
214 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 543 8 910 205 700 3 7 950 11 0 53
215 Friulanu furlan fur 3 454 8 047 168 491 2 12 491 21 318 37
216 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 445 10 412 58 094 1 7 446 8 0 23
217 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 380 16 010 202 417 2 113 973 51 300 177
218 Doteli डोटेली dty 3 303 18 547 236 266 3 4 915 16 3 271
219 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 303 11 155 142 085 1 16 441 14 0 72
220 Estremeñu estremeñu ext 3 299 7 384 113 652 1 15 221 16 0 24
221 Tuvanu тыва дыл tyv 3 289 10 426 41 762 1 7 432 16 0 19
222 Lingala lingála ln 3 235 8 467 120 861 4 11 095 18 32 37
223 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 151 8 068 107 713 2 12 877 15 0 33
224 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 3 006 10 770 123 904 2 22 363 18 933 77
225 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 911 10 514 1 602 070 3 20 491 17 0 1 039
226 Gagauz Gagauz gag 2 790 6 514 66 355 1 11 562 18 0 18
227 Buriatu буряад bxr 2 739 9 766 62 025 2 12 777 18 5 42
228 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 732 6 883 89 459 4 9 923 6 0 30
229 Pali पालि pi 2 575 4 552 99 692 1 6 180 5 0 13
230 Pangasinense Pangasinan pag 2 565 8 734 72 279 1 7 149 13 0 48
231 Avar авар av 2 556 11 834 75 930 2 12 465 16 0 85
232 Awadhi ქართული awa 2 440 5 344 23 943 1 1 384 12 0 6
233 Igbo Igbo ig 2 414 7 407 70 659 2 12 294 42 0 41
234 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 2 411 5 432 95 684 1 13 991 20 0 28
235 atayal atayal tay 2 406 2 764 51 654 1 741 15 0 0
236 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 2 283 5 955 79 326 1 10 219 30 0 34
237 Papiamentu Papiamentu pap 2 232 5 510 81 883 5 12 559 18 0 32
238 Calmucu хальмг xal 2 090 11 506 83 621 1 8 785 12 0 148
239 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 050 14 318 105 802 2 9 165 10 0 265
240 Sakizaya Sakizaya szy 2 003 5 249 125 724 1 1 943 17 0 63
241 Zhuanganu Vahcuengh za 1 981 4 130 39 024 1 9 143 8 0 11
242 Alemán de Pennsylvania Deitsch pdc 1 925 5 816 104 851 1 28 827 17 0 74
243 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 908 5 006 44 643 1 9 592 12 3 24
244 Akan Akan ak 1 882 4 119 26 599 1 11 261 24 0 9
245 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 860 9 420 45 362 2 2 685 10 20 80
246 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 779 6 325 94 767 2 17 810 16 0 98
247 Tonganu lea faka-Tonga to 1 772 5 132 40 373 2 8 555 8 11 28
248 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 684 3 338 15 125 3 3 317 14 0 4
249 Xamaicanu Patois jam 1 673 2 972 20 366 1 6 475 10 0 4
250 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 652 4 809 88 838 2 10 786 13 4 67
251 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 651 5 908 85 722 1 11 512 17 0 96
252 Wolof Wolof wo 1 643 5 345 104 001 3 13 193 15 0 99
253 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 591 6 726 43 410 2 8 604 9 0 67
254 Atikamekw Atikamekw atj 1 581 2 649 13 775 6 3 242 5 0 2
255 Tulu ತುಳು tcy 1 572 7 981 96 625 2 4 485 18 1 201
256 Novial Novial nov 1 519 4 413 176 668 2 10 252 13 0 145
257 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 501 3 060 20 218 1 7 409 7 0 7
258 Moksha мокшень mdf 1 494 9 384 57 492 3 8 005 10 0 171
259 Tetun tetun tet 1 491 3 865 65 185 2 8 350 11 0 43
260 Xudeoespañol Ladin lld 1 487 2 189 20 703 2 1 397 17 0 2
261 Bislama Bislama bi 1 396 3 274 40 617 2 11 432 22 0 22
262 Luganda Luganda lg 1 364 4 685 26 145 1 6 571 9 0 33
263 Lojban Lojban jbo 1 273 5 673 110 995 3 14 125 15 0 234
264 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 266 4 166 203 877 1 12 417 15 0 257
265 Lak лакку lbe 1 234 13 918 47 524 2 7 394 12 0 361
266 Kikongo Kongo kg 1 232 2 870 43 354 2 9 274 14 0 27
267 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 1 218 3 415 34 698 1 7 779 12 0 33
268 Tahitianu reo tahiti ty 1 216 2 988 52 876 2 6 513 8 0 38
269 Xhosa isiXhosa xh 1 214 3 807 33 127 1 10 844 13 0 40
270 Sranan Sranantongo srn 1 089 2 703 38 574 1 6 631 6 0 31
271 Oromu Oromoo om 1 078 3 696 37 220 1 8 672 11 0 59
272 tachelhit taclḥit shi 1 064 3 574 30 412 3 745 20 0 47
273 N'ko ߒߞߏ nqo 1 053 2 026 8 229 1 2 184 9 0 3
274 seediq seediq trv 1 051 2 008 75 879 2 759 19 0 31
275 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 1 048 2 547 16 026 1 1 720 6 0 13
276 Samoanu Gagana Samoa sm 1 020 3 167 41 872 1 9 095 13 0 59
277 en:Latgalian latgaļu ltg 1 011 3 219 35 076 1 6 236 7 0 52
278 altái алтай тил alt 1 007 2 798 30 100 2 1 020 10 0 34
279 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 1 001 3 854 45 693 1 20 250 21 0 96
280 Nias Li Niha nia 987 2 597 11 910 2 792 9 0 12
281 Twi Twi tw 957 2 584 25 324 1 10 894 20 0 28
282 Mon ဘာသာ မန် mnw 917 4 039 30 591 3 2 046 18 0 88
283 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 913 4 624 46 711 4 8 560 24 0 167
284 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 877 3 249 42 965 1 9 751 12 0 97
285 Chichewa Chi-Chewa ny 854 3 773 33 347 2 8 088 17 0 103
286 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 849 3 762 44 774 1 16 564 14 0 140
287 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 825 5 317 79 347 2 21 653 16 0 442
288 Sesotho Sesotho st 821 2 670 25 571 1 8 783 8 0 49
289 Madurese Madhurâ mad 816 1 545 7 415 0 1 012 12 0 4
290 Groenlandés kalaallisut kl 810 2 889 74 115 3 11 580 17 0 169
291 dagbani dagbanli dag 738 2 813 24 697 3 1 013 71 0 69
292 Tswana Setswana tn 730 2 902 24 566 1 8 550 11 0 75
293 Bambara bamanankan bm 720 3 116 39 737 2 9 256 12 0 141
294 Tsonga Xitsonga ts 709 3 735 36 271 2 8 254 12 0 177
295 Romaní Romani rmy 705 2 720 49 560 1 15 636 10 0 149
296 Vienda Tshivenda ve 634 2 073 18 750 1 6 574 7 0 47
297 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 622 2 212 23 860 1 9 893 13 0 70
298 Kirundi Kirundi rn 620 2 393 21 688 1 8 216 15 0 74
299 Tumbuka chiTumbuka tum 598 2 092 23 053 1 6 699 5 0 69
300 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 579 3 135 44 050 2 15 805 12 0 274
301 Suazi SiSwati ss 543 2 361 37 646 3 7 131 12 0 179
302 Chamorru Chamoru ch 530 2 478 21 754 1 13 503 16 0 119
303 Pontic Ποντιακά pnt 485 2 037 34 867 1 8 828 8 0 175
304 Adigué адыгабзэ ady 451 2 795 11 217 1 5 311 17 0 108
305 Iñupiaq Iñupiak ik 398 2 467 36 841 1 7 402 9 0 404
306 Ewé eʋegbe ee 383 3 033 49 088 2 12 494 11 0 775
307 Fula Fulfulde ff 360 2 247 22 547 2 7 257 14 0 276
308 Dinka Thuɔŋjäŋ din 308 1 090 7 033 1 5 256 12 0 42
309 Sangu Sängö sg 278 1 968 20 299 2 5 571 5 0 381
310 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 222 2 087 28 590 1 8 538 18 0 967
311 Tigriña ትግርኛ ti 216 2 646 23 236 2 7 834 10 0 1 111
312 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 157 2 144 36 480 2 15 610 15 0 2 725
313 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 2 383 2 0 39 425
314 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 220 1 1 808 0 0 22 176
315 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 2 139 0 0 52 144
316 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 375 0 0 23 537
317 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 2 030 1 0 237 006
318 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 574 0 0 51 771
319 Afar Qafár af aa 1 510 4 685 1 4 059 0 0 2 379 989
320 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 1 237 140 061 1 5 036 1 0 32 914 926
321 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 603 1 2 347 0 0 407 170
322 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 483 1 3 760 0 0 0
323 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 5 463 0 0 0
Total 57 563 025 236 377 786 -1 241 514 052 3 839[5] 98 642 111 299 678 2 737 573 125

Ver tamiénEditar

NotesEditar

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
     
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternosEditar